Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Hammarlund Homes

Hammarlund Homes
Calle marbella 7
03193 San Miguel de Salinas
Spain
0046704153508
http://www.hammarlundhomes.com

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers 3
Ondernemingsnummer / KVK: ES B42644542
Bedrijfsvorm Venootschap onder firma (vof)
Wij spreken de volgende talen EN

Over Hammarlund Homes

Hammarlund Homes is een klein bedrijf dat eigenlijk begon in 2001 toen Åke en Kerstin Hammarlund een onroerend goed kochten in El Galan, Las Filipinas Oriuela. Ze verhuisden naar hun nieuw gebouwde huis in 2002 en daarna heb je geliefden uitgenodigd om hun geweldige Costa Blanca, het verbazingwekkende mooie weer, alle bezienswaardigheden, wijngaarden, golfbanen, restaurants en spannende markten die je kunt bezoeken te laten zien. Voor Costa Blanca zijn collega's, vrienden en een groot deel van de familie nu verhuisd, na zoveel jaren voelt het volkomen terecht om een makelaarsbedrijf te bouwen dat verantwoordelijkheid neemt en hoge kwaliteit heeft in hun klantencontacten en leveringen.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Hammarlund Homes

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden