Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Brilliant Albania BV

Brilliant Albania BV
Roosje Vosstraat 29
3207 SK Spijkenisse
Nederland
+31 6 13051449
http://www.brilliantalbania.com

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers 5
Ondernemingsnummer / KVK: 74622862
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR

Over Brilliant Albania BV

Brilliant Albania BV is een onafhankelijke vastgoed organisatie die professionele ondersteuning biedt bij de aankoop van onroerend goed in Albanië. Wij hebben een sterke focus op high-end exclusieve vakantiehuizen en appartementen op premium locaties. Omdat we uit Albanië komen, spreken we de taal en hebben we goede relaties met betrouwbare Albanese projectontwikkelaars. Wij werken alleen met betrouwbare lokale partners en selecteren projecten waarbij alle parameters solide en degelijk zijn: locatie, return on investment, ontwerp en bouwkwaliteit. Ons bedrijfsmodel is gebaseerd op commissies die we verdienen met verkoop namens projectontwikkelaars. Daarom kunt u profiteren van onze expertise zonder extra kosten. Wij geloven in een persoonlijke benadering om ervoor te zorgen dat uw Albanese vakantiehuis aan al uw verwachtingen zal voldoen.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Brilliant Albania BV

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden