Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Gold Estates

Gold Estates
Moeistraat 20/G
9830 Sint-Martens-Latem
België
+32 476 74 94 54
https://www.gold-estates.be

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen
Jaar van oprichting

Medewerkers

Bruno De Troch

Adviseur

Bruno Van Den Driessche

Adviseur

Venessa Aerens

Adviseur

Dimitri Van Daele

Adviseur

Over Gold Estates

Gold Estates, dat zijn Bruno en Bruno. Bruno Van Den Driessche is vastgoeddeskundige en projectontwikkelaar, Bruno De Troch aannemer. De eerste schat probleemloos in hoeveel een woonst waard is, de tweede heeft aan een blik genoeg om te zien of een pand bouwtechnisch goed in elkaar zit. Vanuit onze vakgebieden slaan we de handen in elkaar om uw Spaanse droom waar te maken. Bij Gold Estates geen halfbakken beloften of gebrekkige service. Wij staan voor correctheid en kwaliteit, ongeacht het budget. Vandaar onze leuze: 100% garantie op 100% kwaliteit. Wij gaan verder dan de meeste verkopers van vastgoed in Spanje. Vindt u in ons portfolio niets naar uw goesting, dan gaan we persoonlijk op zoek naar uw Spaanse droomhuis. Waarom Spanje? Omdat we er zelf zo graag komen en we de liefde voor het land met anderen willen delen. Daarom gaan we prat op eerlijk advies, persoonlijke service en woningen van de hoogste kwaliteit.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Gold Estates

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden