Info aanvraag

Aanhef*

Woning delen

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Duitsland

Duitsland

Prijs op aanvraag

Woning delen
Woonoppervlakte 135m2
Perceeloppervlakte 611m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Leuk woonhuis op slechts 10 autominuten van Winterberg en 2 minuten vanaf de Hillebachsee verwijderd.
 
Beschrijving
Het huis is gelegen in het dorpje Heidedorf, tussen Hildfeld en Niedersfeld en verdeeld over 2 inpandig met elkaar verbonden appartementen. Parkeren kunt u voor of in de garage, welke aan de toegangsweg gelegen is. U komt de woning binnen via de hal met toegang tot de nieuwe keuken, woonkamer en trap naar de beneden woning. De keuken is in 2018 geheel vernieuwd en voorzien van een prachtige kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem. In de lichte woonkamer is voldoende plaats voor een eet- en zithoek. De woonkamer geeft toegang tot het overdekte balkon met uitzicht over de omgeving. Vanuit de woonkamer komt u in een tweede hal met toegang tot de 2 slaapkamers en de in 2017 vernieuwde badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. De benedenwoning kan zowel binnendoor als buitenom bereikt worden. De indeling is gelijk aan de bovenwoning, met als toevoeging een extra ruimte voor de wasmachine en droger. Voor de woonkamer is een terras met uitzicht op en toegang tot de tuin. Ook hier zijn de badkamer en keuken vernieuwd en zijn alle deuren vervangen en is er een voorportaal gecreëerd bij de entree.

Omgeving
Een prachtige omgeving met veel natuur, wandel- en fietspaden en op een steenworpafstand van de Hillebachsee, waar u niet alleen heerlijk kunt recreëren, maar ook sportief bezig kunt zijn met o.a. waterskiën, hardlopen en diverse trainingsapparaten.

Bijzonderheden
Het huis is in 2017 geschilderd, er is in 2019 in beide woningen een houtkachel geplaatst, die de wintermaanden voor lagere stookkosten zal zorgen. Het is een leuk huis met mogelijkheiden om een deel zelf te bewonen en een deel aan derden te verhuren.

Prijsgegevens
Vaste prijs € 0,- k.k.
Kosten koper:
6,5% overdrachtsbelasting
3,57 % incl. 19% BTW makelaarsprovisie
1-1,5% notaris- en gerechtskosten  

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID80600

PrijsPrijs op aanvraag

Bouwjaar 1976

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Postcode 59955

Plaats Niedersfeld

Land Duitsland

Aangeboden door:

UplandParcs GmbH

Toon telefoonnummer Toon telefoonnummer

Toon website Toon website

Aanwezig op beurs

2 - 4 oktober 2020
Jaarbeurs Utrecht

Standnummer

552

Maak een afspraak op de beurs

Aanhef*

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning