Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in KISSIMMEE

Verenigde Staten

Vanaf € 599.000

kijk op www.floridasolutions.nl Solara Resort biedt de kenmerkende stijlvolle buitenkant en het goed uitgeruste interieur van Mattamy Homes. Verken onze verzameling vakantie-vakantiehuizen in townhomes en een eengezinswoning, met elk huis inclusief een privézwembad voor u en al uw gasten. Perfect gelegen bij de US-192, in de buurt van de snelwegen I-4 en US-27, op slechts 8 mijl naar themaparken van wereldklasse, en een korte reisafstand naar wereldberoemde attracties in Orlando en lokale stranden. Geniet van gemakkelijke toegang tot de populaire winkel- en eetgelegenheden langs International Drive of in het Prime Outlet Mall. Deze gated resort-achtige gemeenschap heeft het allemaal van een on-site restaurant en koffiebar tot een zwembad, poolbar, fitnesscentrum, basketbalveld, voetbalveld, volleybalveld, gokposten, sport simulator, yoga gazon, kinderen speeltuin, splashpad, glijbanen, Flowrider® en meer!
Prijzen vanaf €499.000,=

Gegevens

Project ID80902

PrijsVanaf € 599.000

Woonoppervlakte 200m2

Perceeloppervlakte 300m2

Verwachte oplevering 2022


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen


Adres

Adres 1575 Carey Palm Cir

Postcode FL 34747

Plaats KISSIMMEE

Land Verenigde Staten

Aangeboden door:

Florida Solutions BV

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project