Uw financieringsadviseur

13 - 15 maart 2020 Jaarbeurs Utrecht

Uw financieringsadviseur
Scheperseiland 12
9766 VG Eelderwolde
Nederland
Standnummer - 617

Neem contact op:

Toon telefoonnummer
Toon website
Aantal werknemers 1
Ondernemingsnummer / KVK: 72304650
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname 2019
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting 2018

Medewerkers

Laurens Huisman

Over Uw financieringsadviseur

Met meer dan 14 jaar aan bancaire en intermediaire ervaring op zak ben ik sinds 2018 zelfstandig actief als onafhankelijk financieel adviseur. Als Erkend Hypothecair Planner heb ik ruime ervaring op alle gebieden van financiering, vermogensopbouw, financiële planning, verzekeren en levensverzekeringen. Onafhankelijk en zelfstandig kan ik eindelijk werken zoals ik dat het liefste zie: via persoonlijk contact en met persoonlijk advies. Ik versta mijn vak en haal plezier en trots uit het doorgronden van uw financiële vraagstuk en het vinden van het best passende antwoord. Er is vaak veel meer mogelijk dan u denkt! Naast reguliere hypotheken heb ik mij gespecialiseerd in recreatiewoningen en panden voor de verhuur. Ik werk met veel plezier vanuit Eelderwolde, waar ik woon met mijn vrouw Angrie en onze drie kinderen Mats, Anne en Tim. Naast mijn gezin en complexe financieringen ben ik een groot liefhebber van voetbal, wat ik enthousiast volg.

Aanwezig op beurs:

13 - 15 maart 2020 Jaarbeurs Utrecht
2 - 4 oktober 2020 Jaarbeurs Utrecht
23 - 24 januari 2021 Mecc Maastricht
16 - 17 mei 2020 Antwerp Expo Antwerpen
10 - 11 oktober Flanders Expo Gent

Help! Zoek mijn droomhuis

Je droomwoning nog niet kunnen vinden? Of zie je door de bomen het bos niet meer. Zet deze aanbieder aan het werk om jouw droom te verwezelijken.

Plaats een zoekopdracht

Deze makelaar is aangesloten bij

Contactformulier

Aanhef*

Aanbod Uw financieringsadviseur

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden