Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Dreamlife Property Costa del Sol

Dreamlife Property Costa del Sol
Avenida Del Carmen 9, Edif. Puerto Sol 13
29680 Estepona, Malaga
Spanje
+34 952 88 56 00
http://www.dreamlifeproperty.com/

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm SL
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting

Medewerkers

Emma Day

Real estate agent

Philip Tobin

Over Dreamlife Property Costa del Sol

Dreamlife Property biedt een complete service van start tot finish en daarbuiten. Wij doen al het harde werk en zorg ervoor dat werkelijk alles in orde is, zodat het vinden van uw droomhuis aan de Costa del Sol is een plezierige ervaring met geen onaangename verrassingen. Ons toegewijde team van vastgoed deskundigen en multi-lingual Spaanse advocaten zijn hier voor jou. Wij zorgen voor alles en het aanrecht. Vanuit je registreren bij de Spaanse autoriteiten, om uw ID-nummers te krijgen, om het vinden van een schilder die zal niet verknoeien het tapijt. Dit alles en nog veel meer is gratis in onze exclusieve nazorg dienst inbegrepen. Wij begrijpen dat het kopen van een plaats in de zon kan ontmoedigend zijn. Dat is waarom we hier met u elke stap van de weg en daarbuiten.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Dreamlife Property Costa del Sol

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden