Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in ARONA

Tenerife, Spanje

Vanaf € 336.000

Woonoppervlakte 99m2
Perceeloppervlakte 183m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

Ref. 1381 – Jardines de los Menceyes – betaalbare luxe – zongerichte duplex penthouse 1+1

Na de successen van Bahía de los Menceyes, Playa de los Menceyes, reeds afgewerkte projecten, Infinity Seafront Luxury Residence en Colinas de Los Menceyes, lanceert Grupo los Menceyes Jardines de los Menceyes. Het residentieel project Jardines de los Menceyes, is gelegen in het verlengde van Colinas de Los Menceyes, langs de Avenida El Palm Mar en grenst aan het natuurgebied.

Het nieuwe kleedje waarin Colinas de los Menceyes gestoken werd zal door Jardines de los Menceyes verder gedragen worden. De naam van dit project, vertaald “De Tuinen van los Menceyes” werd zeker niet gestolen, daar de gebouwen direct grenzen aan het natuurgebied “La Rasca”, met de mooiste panoramische natuurzichten.

De appartementen liggen middenin een oase van subtropische tuinen met exotische palmbomen, en 2 prachtige zwembaden omringd door ruime zonneterrassen met private lounge zones.

Jardines de los Menceyes bestaande uit 132 appartementen, zal ontwikkeld worden in 2 bouwfases van elk 4 gebouwen.

Jardines de los Menceyes biedt jullie een uitgebreide selectie van luxueuze appartementen met een of twee “en-suite” slaapkamers en unieke duplex-penthouses met een extra kamer op het privé zonneterras en een individuele jacuzzi.

Elk gebouw beschikt over een lift die toegang verleent tot de ondergrondse garage waar elke eigenaar beschikt over een parkeerplaats met een ruime, afgesloten berging.

Jardines de los Menceyes biedt u een van de laatste kansen om te investeren in een nieuwbouwproject in een residentiële zone met een mooi huurrendement.

De appartementen zijn comfortabel, dynamische ontworpen met moderne leefruimtes, ruime terrassen en grote raampartijen onthullen een adembenemend panorama op het omringend landschap.

De luchtige en zonnige leefruimtes zijn ingericht met zachte basiskleuren en eigentijdse toetsen.

Deze duplex penthouse met 1 slaapkamer en badkamer ensuite en een extra ruimte met badkamer ensuite op het solarium met jacuzzi heeft 183,43m2 in totaal waarvan 99,74m2 bebouwd zijn, 8,82m2 overdekt terras en 74,87m2 open terras. In de ondergrondse garage is er een parkeerplaats en berging inbegrepen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID85032

PrijsVanaf € 336.000

Bouwjaar 2019

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Jacuzzi Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Dakterras Ja

Garage Ja

Adres

Adres AV PALM MAR, URBANIZACION PALM MAR

Postcode 38632

Plaats ARONA

Land Spanje

Regio Tenerife

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Club De Los Menceyes SL

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning