Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

CinBar Costa Blanca SLU

CinBar Costa Blanca SLU
Calle Goteborg 53
03191 Pilar de la Horadada
Spain
+34 625 75 60 60
https://www.cinbar.com/

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK: B42578310
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting

Medewerkers

Bart Heytens

CinBar vastgoed

Cindy Bonne

CinBar vastgoed

Silke De Grave

CinBar vastgoed

Anneleen Van Belleghem

CinBar vastgoed

Over CinBar Costa Blanca SLU

CinBar is een Belgische makelaar met liefde voor het vak en voor mensen. Gedreven, betrouwbaar en ervaren. Wij wonen en werken in de Costa Blanca en hebben uitmuntende kennis van de regio en al haar mogelijkheden. Omdat elke klant uniek is, opteren we voor een directe, niet opdringerige en heel persoonlijke aanpak. Op basis van van uw wensen en budget selecteren we de beste projecten uit ons uitgebreid aanbod. Tijdens de bezichtiging ligt de nadruk op het doelgericht bekijken en vergelijken van deze panden in combinatie met de regio. We adviseren en begeleiden onze klanten op alle vlakken: van fiscale zaken, vragen over verhuur, sleutelbeheer, verbouwingen tot de ideale inrichting. Wij gaan verder dan louter informeren en blijven u ook na overhandiging van uw sleutels bijstaan met raad en daad. De enorme tevredenheid van onze klanten is hét bewijs van onze deskundigheid. Bent u op zoek naar een nieuwbouw of bestaande woning om zelf van te genieten of een rendabele investering ? Bekijk onze website of bel ons vrijblijvend 7/7 voor meer informatie. Ter info: De bestaande woningen op deze website is slechts een kleine greep uit ons actuele aanbod. Mail of bel ons uw wenslijst door en wij sturen alle panden door die voldoen aan wat u zoekt. Tot binnenkort !

Deze makelaar is aangesloten bij

Logo BIV IPI

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod CinBar Costa Blanca SLU

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden