Bezoek de beurs

29 - 30 januari 2022 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 18 - 20 maart 2022 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Een vakantiewoning kopen in Slowakije

Een vakantiewoning kopen in Slowakije

Wie droomt er niet van? Een vakantiehuis kopen in Slowakije is een droom van velen. Genieten van je eigen vakantiehuis voor vakanties of misschien als investering met een interessant rendement. Ga je een vakantiehuis kopen in Slowakije voor de verhuur laat je dan goed informeren over de eventuele regels en/of restricties.

Vakantiewoning kopen in Slowakije laat je goed informeren!

Wie een vakantiehuis wil kopen in Slowakije doet er verstandig aan zich goed te laten informeren. Het kopen van een vakantiehuis is vaak een ander proces dan de aankoop van een eerste woning. Laat je goed informeren door een makelaar over het proces en de eventuele extra kosten die er komen kijken bij een aankoop in Slowakije. Een bezoek aan Second Home kan ook een goede start zijn. Er zijn dagelijks interessante seminars over het kopen van een vakantiehuis. Uiteraard zijn er ook voldoende experts en makelaars aanwezig die je alle kunnen vertellen over het kopen van een woning in Slowakije.

Een huis kopen in Slowakije start je zoektocht!

Wie een vakantiehuis wil kopen in Slowakije start zijn zoektocht meestal online. Bekijk hieronder een overzicht van vakantiehuizen te koop in Slowakije en start je zoektocht naar dat prachtige vakantiehuis.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden