10 - 12 maart 2017  |   Jaarbeurs Utrecht  |  10.00 - 17.00 uur
  • nl
  • en

Vakantiewoning in Nederland kopen

Het kopen van een vakantiewoning in Nederland wint de laatste jaren enorm aan populariteit. Deze interesse komt mede door de zoektocht naar een alternatief voor de lage spraarrente. Ook voor eigen gebruik is een vakantie woning in Nederland interessant. Het is immers lekker dichtbij en zo te gebruiken voor een weekend of korte vakantie in eigen land.

Vakantiewoning in Nederland kopen: Genieten in eigen land

vakantiewoning in nederland kopenEen vakantiewoning in Nederland kopen is voor veel mensen een droom. Toch is het een droom die steeds vaker werkelijkheid wordt. Een groot voordeel van een vakantiewoning in Nederland is natuurlijk het feit dat het lekker dichtbij is en u er zo even naar toe kunt voor een lang weekend of een korte vakantie.

De afstand is niet voor iedereen de voornaamste reden om een vakantiewoning in Nederland te kopen. Het te behalen rendement is steeds vaker een belangrijke reden. De lage rente op spaarrekeningen is voor mensen een reden om opzoek te gaan naar een alternatief. De aanschaf van een vakantiewoning kan een interessant alternatief zijn. Een vakantiewoning in Nederland heeft bij verhuur over het algemeen een hoge bezettingsgraad, waardoor goede rendementen te behalen zijn.

Een bezoek aan de Second Home Beurs biedt u de gelegenheid om diverse aanbieders van vakantiewoningen in Nederland te ontmoeten. Naast aanbod is er uiteraard ook de mogelijkheid om u goed te laten informeren. Dit kan uiteraard bij de aanwezige makelaars of tijdens een van de interessante seminars.

Whitepaper

Alles weten over het kopen van een vakantiewoning in Nederland? Download het whitepaper

Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Random

Vrijstaande RIVIERLODGE in Maurik

Gelderland, Nederland

3Slaapkamer
1Badkamer
1Parkeerplaats
20Picture
Op zeer gunstige locatie gelegen vrijstaande RIVIERLODGE met externe berging en grote tuin. De woning maakt onderdeel uit van recreatiepark "Eiland van Maurik". Het park is gelegen aan een grote waterplas in een rustgevende groene omgeving.
€89,500

Vakantiewoning in Noord-Brabant - TopParken

Noord Brabant, Nederland

2Slaapkamer
1Badkamer
1Parkeerplaats
4Picture
Dit type vakantiewoning, de Casa di Rialto is te koop op Résidence de Leuvert in Cromvoirt. Een uniek gelegen vakantiepark in Brabant, aan het water en in de bossen. De Casa di Rialto is te koop met eigen grond en inclusief tuinaanleg en inventaris.
€129,000

Vakantiewoning Valkenburg (Zuid-Limburg) - TopParken

Limburg, Nederland

2Slaapkamer
1Badkamer
1Parkeerplaats
5Picture
Dit type vakantiewoning, de Module, is te koop op Résidence Valkenburg in Schin op Geul, vlakbij Valkenburg. Een prachtig vakantiepark op een absolute toplocatie in Zuid-Limburg. De Module wordt aangeboden op eigen grond en is per direct beschikbaar voor eigen gebruik en/of verhuur.
€155,000

10-persoons stenen villa op de Veluwe - TopParken

Gelderland, Nederland

5Slaapkamer
2Badkamer
2Parkeerplaats
6Picture
Deze 10-persoons Bosvilla bevindt zich op Bospark Ede. Een prachtig vakantiepark in de bossen van Ede, midden op de Veluwe. De Boshoeve is te koop met eigen grond en complete tuinaanleg. Per direct beschikbaar voor eigen gebruik en/of verhuur.
€393,250

Vakantiewoning nabij het Markermeer - TopParken

Noord-Holland, Nederland

2Slaapkamer
1Badkamer
1Parkeerplaats
4Picture
Dit type vakantiewoning, de Waterkogge, vindt u op Park Westerkogge in Berkhout. Een prachtig vakantiepark vlakbij het Markermeer en het IJsselmeer. De Wilgenhoeve is te koop met eigen grond en met eigen aanlegsteiger. Per direct beschikbaar voor eigen gebruik en/of verhuur.
€144,000

Vakantiewoning in de Achterhoek - TopParken

Gelderland, Nederland

2Slaapkamer
1Badkamer
1Parkeerplaats
5Picture
Dit type vakantiewoning, de Wilgenhoeve, vindt u op Résidence Lichtenvoorde. Een prachtig vakantiepark in de Achterhoek met veel in- en outdoor faciliteiten. De Wilgenhoeve is te koop met eigen grond en gelegen aan een grote (vis)vijver. Per direct beschikbaar voor eigen gebruik en/of verhuur.
€187,000

Vakantiewoning aan het water van de Maas - TopParken

Gelderland, Nederland

2Slaapkamer
1Badkamer
1Parkeerplaats
4Picture
Dit type vakantiewoning, de Casa di Rialto, vindt u op Recreatiepark het Esmeer. Een prachtig vakantiepark tussen de Maas en het Esmeer. De Casa di Rialto is te koop op eigen grond en gelegen aan het water of met uitzicht over de Maas. Per direct beschikbaar voor eigen gebruik en/of verhuur.
€143,100

Te koop: Luxe vakantiewoning aan water en bosrand

Drenthe, Nederland

4Slaapkamer
2Badkamer
1Picture
Vrijstaande woning (op eigen grond) aan vis- en zwemwater én aan de rand van het bos. Woning heeft 5 kamers, het woonoppervlak bedraagt 140 m2. Prachtige tuin rondom, maar vooral op het zuid-westen met veel privacy.
€219,000

Vrijstaande recreatiewoning aan de Zeeuws-Vlaamse kust

Zeeland, Nederland

3Slaapkamer
2Badkamer
1Parkeerplaats
3Picture
Vrijstaande recreatiewoning - 6 personen - 3 slaapkamers - 2 badkamers - Kaveloppervlakte: 636 m² - Woonoppervlakte: 115 m²
€295,000

Royale duinvilla aan de Noordzeekust

Zuid-Nederland, Nederland

2Slaapkamer
1Badkamer
1Parkeerplaats
3Picture
Royale duinvilla - 4 personen - Royaal perceel eigen grond - Living met schuifpuien naar een woningbreed terras - Open keuken - 2 slaapkamers - 1 badkamer - Kaveloppervlakte: 384 m²
€197,950

Stijlvolle lodge in de Kop van Noord-Holland

Noord-Holland, Nederland

3Slaapkamer
2Badkamer
1Parkeerplaats
3Picture
Stijlvolle lodge - 6 personen - Royaal perceel eigen grond - Living met open woonkeuken en grote raampartij en toegang tot een woningbreed terras - 3 slaapkamers - 2 badkamers waarvan één op de begane grond - Kaveloppervlakte: 288
€161,600

Luxe lodge direct aan de Noordzeekust

Zeeland, Nederland

3Slaapkamer
1Badkamer
1Parkeerplaats
3Picture
Luxe lodge - 6 personen - Royaal perceel eigen grond - Living met open woonkeuken en grote raampartij en toegang tot een woningbreed terras - 3 slaapkamers - Badkamer met douche en wastafel - Kaveloppervlakte: vanaf 259 m²
€130,925

Luxe lodge op het prachtige Ameland

Friesland, Nederland

2Slaapkamer
1Badkamer
1Parkeerplaats
3Picture
Luxe lodge - 4 personen - Vrijstaande woning - Grote living met schuifdeuren naar terras - Open woonkeuken - Ruim (zonne)terras - 2 slaapkamers met eigen douche en wastafel - 1 badkamer voorzien van sauna - Kavelgrootte vanaf 250 m²
€233,800

Stijlvolle lodge aan de Zeeuwse kust

Zeeland, Nederland

2Slaapkamer
2Badkamer
1Parkeerplaats
3Picture
Stijlvolle lodge - 4 personen - Royale woonkamer met open keuken - Openslaande deuren naar het terras - 2 slaapkamers met elk een eigen badkamer - Kavelgrootte vanaf 267 m², eigen grond - Bruto vloeroppervlakte ca.
€144,500

Luxe recreatiewoning aan de Zeeuwse kust

Zeeland, Nederland

7Slaapkamer
4Badkamer
4Parkeerplaats
3Picture
Luxe recreatiewoning - 16 personen - Riante woonkamer, open keuken en buitenterras - 2 slaapkamers en 1 badkamer op de begane grond - 5 slaapkamers, 3 badkamers en infrarood sauna op de verdieping - Kavelgrootte vanaf 611 m², eigen grond - Bruto vloeroppervlakte ca.
€525,000

Beach House aan de Zeeuwse kust

Zeeland, Nederland

2Slaapkamer
1Badkamer
1Parkeerplaats
3Picture
Beach House - 4 personen - Woonkamer met grote raampartijen - Heerlijk buitenterras met loungeset - 1 slaapkamer en badkamer op de begane grond - 1 slaapkamer op de verdieping - Bruto vloeroppervlakte ca.
€176,000

vrijstaande bungalow

Flevoland, Nederland

2Slaapkamer
2Badkamer
2Parkeerplaats
29Picture
Bel: 036-5223400 www.damvastgoed.nl Op het Golf- en Villaresort Harderwold ligt deze vrijstaande bungalow, ontworpen door Jan des Bouvrie. Deze bungalow is volledig instapklaar en wordt verkocht inclusief alle roerende zaken.
€349,500

Terherne Haven

Friesland, Nederland

3Room
1Badkamer
10Picture
Parel in de Friese Meren! De huizen met indeling 'Type 1', waarvan er zestien op het Resort gebouwd zijn, hebben op de begane grond een veranda. Op de bovenverdieping heeft elk huis een ruim overdekt balkon met uitzicht over de haven.
€175,000
67 ResultatenResultaten per pagina
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.