6 - 8 oktober 2017  |   Jaarbeurs Utrecht  |  10.00 - 17.00 uur

Vakantiewoning in Nederland kopen

Het kopen van een vakantiewoning in Nederland wint de laatste jaren enorm aan populariteit. Deze interesse komt mede door de zoektocht naar een alternatief voor de lage spraarrente. Ook voor eigen gebruik is een vakantie woning in Nederland interessant. Het is immers lekker dichtbij en zo te gebruiken voor een weekend of korte vakantie in eigen land.

Vakantiewoning in Nederland kopen: Genieten in eigen land

vakantiewoning in nederland kopenEen vakantiewoning in Nederland kopen is voor veel mensen een droom. Toch is het een droom die steeds vaker werkelijkheid wordt. Een groot voordeel van een vakantiewoning in Nederland is natuurlijk het feit dat het lekker dichtbij is en u er zo even naar toe kunt voor een lang weekend of een korte vakantie.

De afstand is niet voor iedereen de voornaamste reden om een vakantiewoning in Nederland te kopen. Het te behalen rendement is steeds vaker een belangrijke reden. De lage rente op spaarrekeningen is voor mensen een reden om opzoek te gaan naar een alternatief. De aanschaf van een vakantiewoning kan een interessant alternatief zijn. Een vakantiewoning in Nederland heeft bij verhuur over het algemeen een hoge bezettingsgraad, waardoor goede rendementen te behalen zijn.

Een bezoek aan de Second Home Beurs biedt u de gelegenheid om diverse aanbieders van vakantiewoningen in Nederland te ontmoeten. Naast aanbod is er uiteraard ook de mogelijkheid om u goed te laten informeren. Dit kan uiteraard bij de aanwezige makelaars of tijdens een van de interessante seminars.

Whitepaper

Alles weten over het kopen van een vakantiewoning in Nederland? Download het whitepaper

Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Random

6-persoons geschakelde waterwoningen

Zuid-Holland, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
9Picture
<p>Deze duurzame en luxe villa's, allen met een eigen karakter, liggen direct aan het water. De villa's worden omgeven door een eigen stuk natuur en bieden rust, ruimte en privacy. Elke villa heeft een groot terras en eigen aanlegsteiger en is zowel per auto als per boot bereikbaar.
€210.000

6-persoons vrijstaande recreatiewoning

Gelderland, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
14Picture
<p>Dit betreft een sfeervolle en vrijstaande Veluwse Boerderij. De recreatiewoning is gelegen op het kleinschalige Recreatiepark Het Veluws Hofje. U bevindt zich hier tussen Ermelo en Harderwijk, aan het bos en dicht bij het Veluwemeer. Met dit optrekje vindt u rust in de Veluwse natuur.
€157.500

6-persoons vrijstaande recreatiewoning

Drenthe, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
21Picture
<p>Dit betreft een zeer fraaie vrijstaande recreatiewoning in een bosrijk gebied. De woning is gelegen op een ruim opgezet park met diverse faciliteiten, omringd door natuurparken en dicht bij Assen.
€169.500

6-persoons vrijstaande recreatiewoning

Overijssel, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
19Picture
<p>Deze woning is gelegen op Vakantiepark Hellendoorn; een gezellig familiepark met diverse faciliteiten, gelegen aan de rand van Hellendoorn en aan de voet van de Sallandse Heuvelrug. De woning biedt veel privacy door de ligging aan het bos en is gelegen op eigen grond.
€89.500

Vakantiewoning in Limburg te koop

Limburg, Nederland

3Slaapkamer
1Badkamer
1Parkeerplaats
7Picture
Het stijlvolle interieur gecombineerd met veel glas en de gezellige buiten openhaard verlenen heel veel karakter aan dit bijzondere object. Deze onder architectuur ontworpen vakantiebungalow is een lust voor het oog. In de ruime woonkamer vindt u ook een luxe openhaard op gas.
€214,000

6-persoons vrijstaande duinvilla

Zuid-Holland, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
26Picture
<p>Op het zeer fraaie Duynparc De Heeren van 's-Gravensande staat deze schitterende 6-persoons vrijstaande duinvilla van het type Zuytwind.
€275.000

6-persoons vrijstaande recreatiewoning

Drenthe, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
23Picture
<p>Dit betreft een mooie, vrijstaande 6-persoons vakantiewoning op een gezellig vakantiepark. Het heeft een prachtige ligging in het Drentse landschap.
€110.000

22-persoons vrijstaande recreatiewoningen met sauna

Noord-Holland, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
8Picture
<p>Deze unieke 22-persoons vrijstaande woningen met eigen sauna zijn gelegen op loopafstand van het Noordzeestrand. Er zijn er maar twee van beschikbaar! Ze zijn van hoogwaardige kwaliteit, hebben een mooie uitstraling en worden aangeboden inclusief compleet inventarispakket.
€714.500

4-persoons vrijstaande recreatiewoning

Zuid-Holland, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
12Picture
<p>Op het bijzondere en waterrijke park Zuytland Buiten wordt deze verzorgde en vrijstaande villa aan het water te koop aangeboden. De woning heeft een romantische uitstraling en is uitstekend onderhouden.
€185.000

6-persoons vrijstaande recreatiewoning

Noord-Brabant, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
17Picture
<p>* Vrijstaande recreatiewoning op eigen grond</p><p>* Unieke ligging op een bosrijke kavel (tuin rondom)</p><p>* Rendementsobject: gegarandeerde huuropbrengsten met rendement van ruim 7%</p><p>* Alle kosten (excl.
€60.000

6-persoons vrijstaande recreatiewoning

Noord-Holland, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
17Picture
<p>Voor absolute rust en ontspanning hoeft u niet ver weg. Bungalowpark Zijpersluis is gelegen in het dorpje Burgerbrug, nabij de badplaats Schoorl. Op dit rustieke park wordt deze prachtige nieuwbouwwoning te koop aangeboden, inclusief compleet nieuw inventaris.
€124.750

Vakantiewoning in Noord-Brabant - TopParken

Noord Brabant, Nederland

2Slaapkamer
1Badkamer
1Parkeerplaats
4Picture
Dit type vakantiewoning, de Casa di Rialto is te koop op Résidence de Leuvert in Cromvoirt. Een uniek gelegen vakantiepark in Brabant, aan het water en in de bossen. De Casa di Rialto is te koop met eigen grond en inclusief tuinaanleg en inventaris.
€129,000

2-4 persoons appartement

Noord-Holland, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
10Picture
<p>* Sfeervol appartement met één slaapkamer</p><p>* Op loopafstand van het strand!</p><p>* Gelegen op de 2e etage van het hoofdgebouw</p><p>* Entree via nette inpandige gallerij (lift aanwezig)<br></p><p>* Woonkamer met bedb
€99.500

Luxe vakantiewoning in Lunteren

Gelderland, Nederland

4Slaapkamer
2Badkamer
6Parkeerplaats
16Picture
Luxe vakantiewoning met 4 slaapkamers, 2 badkamers en berging. Op 5000 mtr. eigen perceel bosgrond. Het souterrain geeft de woning extra veel ruimte. Kijk ook op Funda.
€397,000

4-6 persoons vrijstaande recreatiewoning

Friesland, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
19Picture
<p>Deze woning ligt op het vriendelijke Bungalowpark Het Bosmeer. U bevindt zich hier op de grens van Friesland, Drenthe en Overijssel, te midden van drie Nationale parken.</p><p>Dit betreft een strakke, zeer nette vrijstaande woning op een ruime kavel eigen grond.
€102.500

6-persoons vrijstaande recreatiewoning

Limburg, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
17Picture
<p>Dit betreft een mooie, vrijstaande woning in goede staat. De woning is gelegen op een compleet vakantiepark met o.a. een heerlijke recreatieplas, een dierenweide, horeca en een speeltuin. U bevindt zich hier naast de Brunssumerheide; een prachtig gebied om te wandelen en fietsen.
€169.000

5-6 persoons vrijstaande recreatiewoning

Drenthe, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
24Picture
<p>* Prachtig, goed onderhouden landhuis, verscholen in het bos</p><p>* Gelegen op een royale kavel eigen grond van 790 m²</p><p>* Woonkamer met openslaande terrasdeuren en bijzondere 'opkamer'</p><p>* Heerlijk privacyvol terras op het zuidwesten</p
€159.500

"Veluwlounge" te koop op de Veluwe

Gelderland, Nederland

3Slaapkamer
1Badkamer
1Parkeerplaats
5Picture
In een prachtig project op de Veluwe hebben wij de "Veluwelounge" beschikbaar. Het project is een constructie van geheel verhuur waarmee u profiteert van een gegarandeerd rendement of een combinatie tussen verhuur en eigen gebruik.
€79,200
540 ResultatenResultaten per pagina
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.