Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Een vakantiewoning kopen in België

Een vakantiewoning kopen in België

Wie droomt er niet van? Een vakantiehuis kopen in België is een droom van velen. Genieten van je eigen vakantiehuis voor vakanties of misschien als investering met een interessant rendement. Ga je een vakantiehuis kopen in België voor de verhuur laat je dan goed informeren over de eventuele regels en/of restricties.

Vakantiewoning kopen in België laat je goed informeren!

Wie een vakantiehuis wil kopen in België doet er verstandig aan zich goed te laten informeren. Het kopen van een vakantiehuis is vaak een ander proces dan de aankoop van een eerste woning. Laat je goed informeren door een makelaar over het proces en de eventuele extra kosten die er komen kijken bij een aankoop in België. Een bezoek aan Second Home kan ook een goede start zijn. Er zijn dagelijks interessante seminars over het kopen van een vakantiehuis. Uiteraard zijn er ook voldoende experts en makelaars aanwezig die je alle kunnen vertellen over het kopen van een woning in België.

Een huis kopen in België start je zoektocht!

Wie een vakantiehuis wil kopen in België start zijn zoektocht meestal online. Bekijk hieronder een overzicht van vakantiehuizen te koop in België en start je zoektocht naar dat prachtige vakantiehuis.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden