Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Vakantiewoning in Griekenland kopen

Genieten van een heerlijk klimaat in je eigen vakantiehuis

Genieten met een aantrekkelijk rendement

Voor veel Nederlanders is Griekenland niet alleen in trek als vakantiebestemming, maar ook voor de aankoop van een tweede woning. Het mediterrane klimaat, de interessante cultuur en de gastvrijheid van de Griekse bevolking zijn maar enkele zaken waardoor het land zo geliefd is bij Nederlanders. En, ook het investeringsklimaat is er positief. Wat wil je nog meer? Voor wie is het geen droom om ooit een huis, villa of appartement te kopen onder de Griekse zon. Als we kijken naar de rente van de leningen lijkt het nu het goede moment om een vakantiehuis in Griekenland te overwegen. Je kunt er kiezen voor oude traditionele huisjes, maar ook voor grote villa’s met zwembad en verschillende luxe opties. De prijzen van vakantiewoningen op een mooie locatie in Griekenland zijn gemiddeld ook iets lager dan de prijzen in Italië en Spanje.

Een vakantiewoning in Griekenland kopen heeft natuurlijk heel wat voordelen. Zo ben je er met 320 dagen zon per jaar verzekerd van een natuurlijke dosis vitamine D. Je kunt er genieten van zon, zee, strand en het eten is er in het algemeen goedkoper dan in Nederland. Als buitenlander ligt het voor de hand dat een koper op zoek gaat naar makelaar in van Grieks vastgoed. In Griekenland zijn diverse soorten makelaars actief, van grote makelaarskantoren die voornamelijk in de grote steden zijn gevestigd en zich met het bovengedeelte van de markt bezighouden, tot kleine ‘traditionele’ Griekse makelaars.

Wil je meer weten over de aankoop van een vakantiewoning in Griekenland? Bezoek dan onze Second Home Beurs. Onze exposanten en sprekers helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze.


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden