Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Nieuwbouwproject in Zeewolde

Flevoland, Nederland

€ 360.142

Woonoppervlakte 90m2
Perceeloppervlakte 605m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers

Omschrijving

Welkom op Harderwold Villa Resort. Hier vind je luxe recreatievilla’s met volop rust en een eigen aanlegsteiger. Vanuit je eigen woning vaar je zo het Veluwemeer op! Het park biedt een aantal faciliteiten, zoals skelterverhuur en een zwemstrandje met een speeltoestel. Het huren van fietsen en boten is mogelijk via een externe partij. Grenzend aan het park liggen een 18-holes golfbaan met A status en een 9-holes par 3 recreatiegolfbaan. Bij deze golfbaan is ook een gezellig restaurant aanwezig met een heerlijk terras.

Het resort ligt in een bos- en waterrijke omgeving en wordt omringd door natuur. Denk aan het Veluwemeer, bos Horsterwold en het Harderbos. Ook schitterend zijn de nabijgelegen Oostvaardersplassen, net als het Markermeer en het IJsselmeer. Een dagje er op uit? Ga eens naar het Dolfinarium, Walibi World of de historische stadjes Harderwijk en Elburg. Op Harderwold Villa Resort kom je in luxe helemaal tot rust!

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID145191

Prijs€ 360.142

Bouwjaar 2020

Woningtype Nieuwbouwproject

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Adres Harderwold Villa Resort

Postcode Pluvierenweg 9

Plaats Zeewolde

Land Nederland

Regio Flevoland

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Vakantiemakelaar

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning