Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Vakantiewoning in België kopen

Een vakantiewoning dichtbij huis

Koop een vakantiewoning in België

U bent op zoek naar een tweede woning dicht bij huis? Dan kunt u op zoek gaan naar een vakantiewoning in België !  Aan de kust kunt u genieten van het strand, de zee en (bij goed weer) ook van de zon. Het grote voordeel van de Belgische kust is natuurlijk de taal aangezien deze regio Nederlandstalig is. Meer geïnteresseerd in de natuur en de rust? Dan raden wij u een vakantiewoning aan in de prachtige Ardennen. De grootste troef van de Belgische Ardennen is ongetwijfeld de prachtige natuur waarin u terecht komt.

vakantiewoning-belgie-kopen

Informatie over het kopen van een vakantiewoning in België

Een vakantiewoning in België koopt u natuurlijk niet over één nacht ijs. Op de Second Home Beurs helpen onze exposanten en sprekers graag bij het leggen van de puzzelstukken. Zo komt u alles te weten over de dubbele belastingheffing die geld voor niet-inwoners van België. U geeft uw tweede woning dus aan in de belastingen van het woonland, maar ook België zal belasting willen heffen op uw vakantiewoning. Meer informatie over een vakantiewoning in België leest u in  ontvangt u op de beurs via onze exposanten of seminars.


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden