Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Geschakelde woning in Ripabottoni

Molise, Italië

€ 745.000

Woonoppervlakte 557m2
Perceeloppervlakte 4.569m2
Aantal badkamers 8
Aantal slaapkamers 7

Omschrijving

Authentiek Italië, dorps en landelijk in één: ideaal voor B&B of familiehuis met gastenverblijf

Zelden vind je bij het zoeken naar het ideale Italiaanse huis een oplossing voor een huis mét een grote tuin/erf dat niet té geïsoleerd is van alle diensten.

Deze woning biedt werkelijk een unieke kans: een complex van 4 geschakelde (herenhuis)woningen, waarvan 2 liefdevol gerenoveerd, met uitzicht op een grote privétuin/tuin (6000 m² ca.) met terrassen en een zwembad (6 x 9 m) aan de rand van een historisch middeleeuws stadje met een supermarkt, een bar en andere diensten, allemaal slechts op korte loopafstand. Dit alles met een prachtig panoramisch uitzicht op de heuvels.

De gerenoveerde woningen zijn opgeleverd om aan alle flexibiliteit te kunnen voldoen. De grootste van de rijtjeshuizen wordt momenteel gebruikt als primaire woning en een tweede aangrenzend rijtjeshuis is geconfigureerd tot twee appartementen voor bezoekende familie of B&B-gasten. Twee extra aangrenzende geschakelde woningen zijn gedeeltelijk gerenoveerd (nieuwe daken, deels gevelwerk voltooid) en kan mogelijk tot vier extra appartementen worden verbouwd, ideaal om te verhuren.

Wellicht zijn er ook andere oplossingen mogelijk: neem contact met ons op voor meer informatie.

Ripabottoni is een historische stad op ongeveer 20 kilometer ten noordoosten van Campobasso in de regio van Molise. De badplaats Termoli ligt op minder dan een uur rijden, net als de Monti del Matese, waar je in de winter kan skiën. Er zijn wandel- en fietsmogelijkheden in overvloed.

Het dichtstbijzijnde treinstation is Ripabottoni-S.Elia. 6,7 km van de stad centrum. Er zijn verschillende dagelijkse trein- en busverbindingen naar Campobasso, met verdere verbindingen naar Rome, Napels en elders. Luchthavens: Napels, Pescara, Rome, Bari.

Een prachtig uitzicht over glooiende heuvels. Flexibiliteit om vrienden te hosten, familie, betalende gasten zonder de eigen privacy op te geven. Eigen parkeerplek en alle eerste levensbehoeften in de buurt.... Wat is er niet leuk aan?

We kunnen de woning ook live presenteren via een videoconferentietool (in Engels, Italiaans of Nederlands).

Neem vandaag nog contact met ons op om uw eigen live videoconferentie te plannen of een persoonlijk bezoek.

Vraag naar de link naar onze interactieve 360⁰ virtuele tour.

We geven ook graag aanvullende details over het huis!

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID228282

Prijs€ 745.000

Bouwjaar

Woningtype Geschakelde woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Open haard Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Adres

Adres Via Matteo Renato Imbriani, 22

Postcode 86040

Plaats Ripabottoni

Land Italië

Regio Molise

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Sean Michael Carlos

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning