Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Las Vistas Altaona

Murcia, Spanje

€ 1.413.500

Woonoppervlakte 283m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 5

Omschrijving

In Altaona zijn de huizen geïnspireerd op het omringende landschap en gaan ze op in de natuur dankzij de terrassen en grote ramen. Water en licht, elementen die essentieel zijn voor alle leven, vloeien door deze woningen. De huizen en hunnbsp;bewoners zijn altijd één. Er bestaan meerdere manieren om te genieten. Daaromnbsp;biedt Altaona 4 verschillende typen villa’s, die volledignbsp;voldoen aan de diverse behoeften van de bewoners. Heerlijk lichte vertrekken met een uitmuntende indelingnbsp;en een oneindig uitzicht vanaf het balkon dat uitnodigtnbsp;om nog even te blijven en dat de ruimte voorziet vaneen eindeloze rust. VILLA OLIMPO WAAR DE ZONnbsp;IN ELKE HOEKnbsp;DOORDRINGT De grote ruimten zijn ontworpen innbsp;overeenstemming met de bewoners,nbsp;comfort is even belangrijk alsnbsp;luxe. Elke zone is uitgedacht omnbsp;te worden ervaren met alle vijf denbsp;zintuigen. Op de riante terrassen innbsp;de schaduw waar het getinkel vannbsp;de fontein weerklinkt geniet u vannbsp;het bedwelmende buitenleven. De Olimpo-villa’s liggen direct aannbsp;de golfbaan, deze loopt door in denbsp;vertrekken die daardoor oneindignbsp;lijken.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID233794

ID makelaarChic-00185-D-D-D

Prijs€ 1.413.500

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Plaats Las Vistas Altaona

Land Spanje

Regio Murcia

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Chic Estates

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning