Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Vakantiewoning in Nederland kopen

Genieten in een vakantiewoning dichtbij huis

Genieten in eigen land

Een vakantiewoning in Nederland kopen is voor veel mensen een droom. Toch is het een droom die steeds vaker werkelijkheid wordt. Een groot voordeel van een vakantiewoning in Nederland is natuurlijk het feit dat het lekker dichtbij is en u er zo even naar toe kunt voor een lang weekend of een korte vakantie.

De afstand is niet voor iedereen de voornaamste reden om een vakantiewoning in Nederland te kopen. Het te behalen rendement is steeds vaker een belangrijke reden. De lage rente op spaarrekeningen is voor mensen een reden om opzoek te gaan naar een alternatief. De aanschaf van een vakantiewoning kan een interessant alternatief zijn. Een vakantiewoning in Nederland heeft bij verhuur over het algemeen een hoge bezettingsgraad, waardoor goede rendementen te behalen zijn.

vakantiewoning-Nederland-kopen

Informatie over het kopen van een vakantiewoning in Nederland

Een bezoek aan de Second Home Beurs biedt u de gelegenheid om diverse aanbieders van vakantiewoningen in Nederland te ontmoeten. Naast aanbod is er uiteraard ook de mogelijkheid om u goed te laten informeren. Dit kan uiteraard bij de aanwezige makelaars of tijdens een van de interessante seminars.


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden