Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Hoge Hexel

Overijssel, Nederland

€ 75.000

Woonoppervlakte 24m2
Perceeloppervlakte 140m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

4-persoons Tiny house uit 2021 op een kavel eigen grond met verandaSfeervol ingericht en met een nette badkamer en keukenOp een familiepark met een uitgebreid faciliteitenaanbodWordt dit gezellige en compacte Tiny house op Recreatiepark De Tolplas, gelegen op de grens van Twente en Salland, van jou? Deze recreatiewoning is gelegen aan de rand van het park en aan een speelveld. De tuin rondom is voorzien van een terras op het noordwesten, er is nog een tweede terras gelegen op het zuidwesten. Door de overdekte veranda is het hier ook heerlijk buiten genieten in het voor- en naseizoen. Het park biedt diverse faciliteiten, zoals een restaurant, speeltuinen, waterrecreatie en fietsverhuur. Het Wierdense veld en De Sallandse Heuvelrug zijn de nabij gelegen natuurgebieden waar je heerlijk van de natuur kunt genieten. Je stapt hier binnen via twee openslaande deuren en hebt uitzicht over het speelveld. De pui is één grote raampartij wat zorgt voor veel lichtinval en een ruimtelijk gevoel. De sfeervolle en modern ingerichte woonkamer beschikt over een smart-tv en wordt verwarmd door een gaskachel. De open keuken is o.a. voorzien van een gasplaat, koel-vries combinatie en oven. Deze vrijstaande lodge (Tiny house) is geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen en biedt 4 slaapplaatsen. Er is een slaapkamer op de begane grond welke afgescheiden kan worden van het woongedeelte. Deze is voorzien van twee éénpersoonsboxsprings. De tweede slaapplek is gelegen in de hoger gelegen gezellige vide welke bereikbaar is met een traphek, hier zijn twee éénpersoonsboxsprings te vinden. De badkamer is voorzien van een douchecabine en een toilet. Wat het verblijf nog wat aangenamer maakt is de airconditioning én er kan gebruik worden gemaakt van gratis wifi. Rendement en eigen gebruik
Op Recreatiepark De Tolplas is verhuur van de accommodatie verplicht i.c.m. maximaal 89 dagen eigen gebruik (vraag naar de voorwaarden via onze adviseur). Download nu de brochure en bekijk de huuropbrengsten en jaarlijkse kosten van deze woning. 

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID267684

ID makelaar100805

Prijs€ 75.000

Bouwjaar 2021

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Airconditioning Ja

Open haard Ja

Patio Ja

Adres

Adres Hexelseweg 80

Postcode 7645 AM

Plaats Hoge Hexel

Land Nederland

Regio Overijssel

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Vakantiemakelaar

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning