Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Kronenburg

Duitsland

€ 294.500

Woonoppervlakte 148m2
Perceeloppervlakte 374m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Schitterende, vrijstaande en ruim opgezette villa op eigen grondHotelkamerconcept, binnen- en buitenhaard en wellness faciliteiten Veranda op het zuiden en prachtig uitzicht over de Duitse EifelKlaar voor de toekomst: buitenom volledig nieuw geschilderd en warmtepomp geïnstalleerd Welkom in deze schitterende, vrijstaande en ruim opgezette 6-persoons wellness woning op het veelzijdige Eifelpark Kronenburger See. De woning is gelegen op eigen grond en biedt een adembenemend uitzicht over de Duitse Eifel. Bijzonder is het hotelkamerconcept; iedere slaapkamer heeft een eigen, aangrenzende badkamer en apart toilet. De woning is hoogwaardig en degelijk gebouwd door een Duitse aannemer. Op de ruime en sfeervolle veranda op het zuiden met buitenhaard is het heerlijk vertoeven. Ook is er een balkon. Verhuur van dit object is goed mogelijk, maar niet verplicht. Via de entree bereik je de royale woonkamer met sfeerhaard. De open hoekkeuken is o.a. voorzien van een inductie kookplaat, koelkast met vriesvak, combimagnetron en vaatwasser. Verder vind je op de begane grond een slaapkamer met aangrenzend een badkamer en apart toilet, een extra gastentoilet en een inpandige berging met wasmachine aansluiting. Op de verdieping zijn nog twee slaapkamers, beide met aangrenzend een badkamer en apart toilet. Ook zijn hier een ruime sauna en een wellness ruimte met bad, solarium en toegang tot het balkon. Verder is de woning voorzien van vloerverwarming en het complete inventaris is inclusief. Word jij de trotse eigenaar van dit prachtige object?

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID292982

ID makelaar100961

Prijs€ 294.500

Bouwjaar 2011

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Tuin Ja

Open haard Ja

Patio Ja

Adres

Adres Zum Kleebusch 15

Postcode 53949

Plaats Kronenburg

Land Duitsland

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Vakantiemakelaar

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning