Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Rojales

Alicante, Spanje

Vanaf € 629.000

Woonoppervlakte 245m2
Perceeloppervlakte 300m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

-NIEUW IN DE VERKOOP-
Villa Náyade

- Gelegen in een villawijk
- Unieke locatie
- Schitterend weids uitzicht
- Groot privé zwembad
- 6 km van het strand
- Dichtbij de golfbaan

Villa Náyade is het type bungalow met een groot souterrain. Een kleinschalig project van 6 luxe en zeer riante vrijstaande villa’s met een woonoppervlakte van 245-265 m2. Alle villa's zijn voorzien van 4 of 5 slaapkamers, 3 of 4 badkamers, een ruime woonkamer met een luxe open keuken voorzien van alle inbouwapparatuur, optioneel een tweede woon/tv kamer, volledig ingerichte badkamers met vloerverwarming, gestucte en geschilderde wanden, volledig betegelde vloeren binnen en buiten op de terrassen, inbouwspots binnen, buitenverlichting aan de woning, een gepantserde voordeur, automatische poort voor privé oprit, airconditioning en verwarming, aluminium kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken, wasruimte, buitenberging, zonnig terras met een groot privé zwembad en buitendouche. Door het heuvelachtige landschap bieden deze villa's een mooi weids uitzicht over de omgeving en zicht op de bergen en de zee.

Quesada is één van de meest populaire urbanisaties van de Costa Blanca Zuid met een eigen golfbaan, een waterpark, vele gezellige restaurants en bars en supermarkten. Daarnaast is het slechts 5 autominuten van de mooie stranden van Guardamar en 30 minuten van de luchthaven van  Alicante. Quesada is het hele jaar door een fijne bestemming omdat alle voorzieningen het gehele jaar door geopend zijn en er veel mensen permanent wonen. In de koudere maanden zie je overwinteraars en in het voorjaar en zomer vakantiegangers.

Het beste klimaat van Spanje
De Costa Blanca Zuid, ook wel de Caraïben van Europa, heeft een Mediterraan, subtropisch klimaat. De bergen in het binnenland beschutten dit gebied tegen de wind en garanderen het hele jaar door aangename temperaturen. Milde zomertemperaturen (28-32°C) en zachte lentetemperaturen in de winter (17-20°C). Bovendien schijnt de zon hier gemiddeld 320 dagen per jaar.

Eén van de gezondste woongebieden van Europa
De Costa Blanca wordt door de WHO (wereld gezondheidsorganisatie) aangeduid als één van de gezondste woongebieden van Europa. De luchtvochtigheid is erg laag, het subtropische klimaat aangenaam, er is veel zonlicht, de helende zee en de aanwezigheid van vele zoutmeren en duinen zorgen voor een buitengewoon gezonde omgeving. Klachten als reuma, jicht of longaandoeningen nemen hier sterk af. Daarnaast komen hart- en vaatziekten zelden voor door zowel het klimaat als de voedingscultuur. De Mediterrane keuken bestaat vooral uit vis, schaaldieren, olijfolie, fruit en groenten. Vetarm, voedzaam en gezond.

Het gezondheidszorgsysteem van Spanje wordt beschouwd als één van de beste in Europa. Voor EU-burgers zijn er waardevolle garanties met betrekking tot gezondheidszorg.

Meer informatie?
Neem contact met ons op: info@koopinspanje.nl

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID305106

PrijsVanaf € 629.000

Bouwjaar 2023

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Adres Avenida del Recorral

Postcode 03170

Plaats Rojales

Land Spanje

Regio Alicante

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Activa Investment

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning