Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Acqualagna

Marche, Italië

€ 350.000

Woonoppervlakte 200m2
Perceeloppervlakte 600m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Landhuis gelegen in een klein, volledig gerenoveerd landelijk Borgo , 7 km van het centrum van Acqualagna en gemakkelijk bereikbaar , waaronder de laatste drie kilometer onverharde weg. Het huis is gelegen op een dominante positie en heeft een prachtig uitzicht over de vallei en het omliggende landschap  De entree van de woning vindt plaats vanaf een terras gelegen op straatniveau en wordt afgeschermd door een kleine gemetselde luifel. Een elegante woonkamer met stenen muren, dubbele hoogte en balkenplafond dient zowel als woonkamer en als centrale hal naar de andere kamers. Daarnaast de eetkamer en de prachtige keuken met ingebouwde open haard. Er is ook een badkamer en een kamer die momenteel wordt gebruikt als berging, maar makkelijk een slaapkamer kan worden, op deze verdieping  bevindt zich tevens een slaapkamer met eigen badkamer en kenmerkt zich door de aanwezigheid van een dubbele toegang; de kamer is namelijk zowel intern vanuit het woongedeelte als direct vanuit de externe open ruimte toegankelijk en kan daarom volledig autonoom worden gebruikt.Het slaapgedeelte ontwikkelt zich op de eerste verdieping bereikbaar via een open trap vanuit de woonkamer. hier is er een elegante en grote slaapkamer met eigen badkamer en balkenplafond, een karakteristiek metalen balkon met uitzicht op de woonkamer. De grote beschikbare ruimtes maken het mogelijk om een ​​tweede slaapkamer te verkrijgen door ze te herverdelen. Het huis heeft een mooi overdekt terras en een tuin van 600 m2 alle nuts voorzieningen zijn aangesloten 

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID308957

ID makelaar1057

Prijs€ 350.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Acqualagna

Land Italië

Regio Marche

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Intermed

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning