Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Blue Bay Golf & Beach Resort Curacao

Curaçao

€ 899.167

Woonoppervlakte 1100m2
Perceeloppervlakte 1.100m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 5

Omschrijving

KamersDe hoofdslaapkamer heeft een eigen inloopkast en badkamer. De badkamer is voorzien van een bubbelbad, aparte douche en dubbele wastafel. De andere twee slaapkamers delen een grote badkamer en de 3e badkamer heeft een bad/douchecombinatie met aparte ingang bij de vierde slaapkamer. Alle slaapkamers hebben een kastruimte en airconditioning units.Woonkamer, keuken en garageDe woonkamer is voorzien van een cassetteplafond met extra verlichting. De vernieuwde keuken is voorzien van een kookeiland en verlichte kasten. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de ruime wasruimte met buitentoegang, die leidt naar de volwaardige dubbele garage met elektrische garagedeur. De achtertuin heeft een zeer uitgestrekt amusementsgebied met een prachtig gevormd zwembad.De bries van de golfbaan houdt u koel en biedt tegelijkertijd privacy. De woning is tevens gelegen aan een rustige doodlopende straat. Boven de garage is er nog een onderhoudende ruimte, vooraf gebouwd voor een bar en ingebouwde zitplaatsen! ContactNeem voor meer informatie of om een ??bezichtiging in te plannen contact op met Lina Pereira op +5999 664-7100br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID318161

ID makelaar2467

Prijs€ 899.167

Bouwjaar 2010

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning