Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Rif St. Marie Curacao

Curaçao

€ 725.000

Woonoppervlakte 0m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Dit ruime appartement bevindt zich in het midden van gebouw van Cape Marie Luxury Apartments op de tweede verdieping en biedt dus verkoelende passaatwinden op het balkon en uitzicht niet alleen op de oceaan maar ook op het resort. Het appartement heeft een groot overdekt balkon waar u waarschijnlijk het grootste deel van uw tijd zult doorbrengen met genieten van de Caribische manier van leven. De woonkamer is voorzien van een open plattegrond en heeft een luxe open keuken. De keuken is van Europese topkwaliteit en is voorzien van inbouwapparatuur. Er is voldoende ruimte voor een dubbeldeurs koelkast en een eettafel voor 6 personen. Wanneer u de glazen schuifdeuren in de woonkamer opent, wordt het balkon geïntegreerd in uw leefruimte. Binnen en buiten vloeien naadloos in elkaar over. Om dit zeer comfortabele appartement compleet te maken is er een ruime bijkeuken/berging en een separaat gastentoilet. De zeer ruime hoofdslaapkamer heeft een eigen en-suite badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel. De andere 2 kamers hebben ook een en-suite badkamer met douche. Het appartement is voorzien van fraaie tegelvloeren, een luxe keuken met inbouwapparatuur en fraai afgewerkte badkamers. Er is airconditioning in beide slaapkamers en de woonkamer. Last but not least: via een lift komt u in de ondergelegen parkeergarage waar u gebruik kunt maken van een parkeerplaats. Het appartement is zeer goed uitgerust voor vakantieverhuur als u een goed rendement op uw investering wilt behalen. U kunt het natuurlijk ook als uw privé vakantiehuis gebruiken of er zelfs permanent gaan wonen. Meer weten? Neem vandaag nog contact op met  Hans voor meer details!  Foto's zijn impressies van fase B van het Cape Marie Project. De appartementen in gebouw C die wij hier verkopen hebben dezelfde kwaliteit als fase B maar alle appartementen hebben 3 slaapkamers. Zie de plattegrond voor de indeling. Aan deze impressies en/of foto's kunnen geen rechten worden ontleend. Huisnr: hs2510

Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID318188

ID makelaar2510

Prijs€ 725.000

Bouwjaar 2023

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning