Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Fontein Curacao

Curaçao

€ 168.539

Woonoppervlakte 300m2
Perceeloppervlakte 300m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Woning betreft eigendomsgrond. Ruime twee slaapkamer woning in Oud Fontein.Rustig en veilig wonen direct aan de populaire stranden Cas Abou en Porto Marie. Gelegen naast villapark Fontein, tegenover Curaçao Rescue Paws.Hoekwoning met twee verdiepingen. Gunstig gelegen op de wind, ruime tuin, parkeerplaats entree, woonkamer met keuken, toilet/douche, voor- en zijporch. Boven twee slaapkamers met toilet/douche en ruim balkon, bereikbaar vanuit beide slaapkamers.Een woning met uitbreidingsmogelijkheden en aankoop van aangrenzend perceel, 160m2 eigen grond met appartementContactWilt u meer informatie ontvangen over deze woning neem dan vandaag nog contact op met Thom Vervoord!br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in NAF.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID318206

ID makelaar2532

Prijs€ 168.539

Bouwjaar 0

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Fontein Curacao

Land Curaçao

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning