Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Blue Bay Golf & Beach Resort Curacao

Curaçao

€ 1.084.995

Woonoppervlakte 1280m2
Perceeloppervlakte 1.280m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 5

Omschrijving

Via een elektrische poort komt u in de mooi tropisch aangelegde maar onderhoudsarme voortuin. Hier vindt u ook een carport voor 2 auto's en een kleinere voor uw golfkar. Het eerste wat opvalt bij het betreden van de villa is de prachtige lichtgekleurde Travertin vloer en het hoge plafond. De glazen schuifdeuren openen naar de overdekte veranda die u een verscheidenheid aan zit- en eetgedeeltes biedt. Allemaal met uitzicht op het zwembad en de golfbaan. De keuken heeft een groot raam dat open kan waardoor er direct een binnen/buiten bar ontstaat. Geweldig om te entertainen !! Verder is de keuken voorzien van een elektrische kookplaat, oven, spoelbak, vaatwasser, dubbeldeurs koelkast en een granieten aanrechtblad. Aan de linkerzijde van de villa vindt u de slaapkamers.Bij het betreden van de master suite komt u in de slaapkamer via een hal met vaste kasten, de grote master bedroom heeft glazen schuifdeuren die openen naar de overdekte veranda. De ensuite badkamer heeft een inloopdouche, toilet en dubbele wastafel met een travertin aanrechtblad. Slaapkamer nummer 2 heeft ook een hal met kasten, een badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel alvorens de ruime slaapkamer binnen te gaan. Een kleinere kamer die momenteel wordt gebruikt als 3e slaapkamer kan worden gebruikt als media- of kantoorruimte. Aan de rechterzijde van de villa vindt u een tweede overdekte veranda, gastentoilet en een grote berging/bijkeuken. Beneden vindt u 2x 1-slaapkamer appartementen met ieder een eigen ingang. Beide woonkamers hebben glazen schuifdeuren die uitkomen op een overdekte veranda. Een keuken met een elektrische kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, spoelbak en een koelkast. Een gastentoilet, berging, een grote slaapkamer, vaste kasten en ensuite badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Geweldig voor gast en/of inwonend. Kenmerken: - 3 slaapkamers - 2,5 badkamers - Travertin vloeren - Hoge plafonds - Grote keuken - Een overdekte veranda + zijporch - Inverter airconditioning- Grote berging/bijkeuken - Garage voor 2 auto's + golfkar - Golfkar is inbegrepen in de verkoop - 2 full size appartementen met aparte ingang Indien u meer informatie wenst of een bezichtiging wenst, aarzel dan niet om contact op te nemen met de listing agent.Huis Nr.: hs2558br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID318226

ID makelaar2558

Prijs€ 1.084.995

Bouwjaar 0

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning