Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Harmonie Curacao

Curaçao

€ 449.438

Woonoppervlakte 701m2
Perceeloppervlakte 701m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Na het parkeren van uw auto aan de voorzijde van de woning, geeft het pad in de voortuin toegang tot de hoofdentree van het huis. Bij binnenkomst in de woning treft u de ruime woonkamer aan, met een open keukenconcept.Vanuit de woonkamer heeft u uitzicht over het zwembad en het pooldeck, evenals de ruime tuin. Er wordt een moderne Europese keuken geplaatst welke van alle gemakken is voorzien. In deze keuken bevindt zich tevens de doorgang naar de bijkeuken, waar u een wasmachine- en droger kunt plaatsen. Aan de overzijde van de woonkamer komt u in de vleugel met daarin de drie slaapkamers en twee badkamers.Aan de linkerkant vindt u de hoofdslaapkamer met een eigen ruime en-suite badkamer. De andere twee slaapkamers delen een ruime badkamer, die zich in het midden van de twee slaapkamers bevindt. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en bieden uitzicht op de tuin of het zwembad.Buiten, op het pooldeck, heeft u ook toegang tot het gastentoilet en de handig geplaatste buitendouche waar u na een duik in het ruime zwembad kunt afdouchen.Ook is het huis beschermd door een camera installatie.Samenvattend; het betreft een prachtige eengezinswoning op Villapark Harmonie, met veel potentie. Aarzel niet om contact op te nemen met de listing agent voor meer informatie en om een ??bezichtiging in te plannen.De carport afgebeeld op de renderings is niet inbegrepen in de verkoopprijs, maar kan gebouwd worden op verzoek van de koper.Huisnummer: hs2572br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in NAF.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID318236

ID makelaar2572

Prijs€ 449.438

Bouwjaar 2023

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Harmonie Curacao

Land Curaçao

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning