Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Piscadera Curacao

Curaçao

€ 162.359

Woonoppervlakte 350m2
Perceeloppervlakte 350m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping. Vanaf de parkeerplaats gaat u via een trap of met de lift naar het portaal van de woning. Via de voordeur loopt u zo de ruime woonkamer in met rechts een basic maar prima keuken. Vanuit de woonkamer zijn er openslaande deuren naar een fantastisch gelegen zonneterras. Het uitzicht is fenomenaal en loopt van de ingang van de Piscadera Bay tot aan de corridor. Aan de achterkant van het appartement is een slaapkamer met een badkamer. Er is een kleine berging beschikbaar op de begane grond aan de voorzijde van het appartementen gebouw. Er is een alarm aanwezig. De slaapkamer en de woonkamer zijn voorzien van airco. De woning werkt met een pagatinu system. Er is voldoende parkeer gelegenheid op de Bij de woning horen 2 parkeerplaatsen. Het zwembad dat naast het gebouw ligt, is groot, ruim 50m2. Korte en lange termijn verhuur zijn toegestaan. La Vista ResortLa Vista Resort is een kleinschalig appartementen complex en is gebouwd op een hooggelegen schitterende locatie. Op loopafstand zijn diverse stranden te vinden en een aantal restaurants. Het park is voorzien van een gemeenschappelijke entree met elektronisch hek. En een ruim gemeenschappelijk zwembad.  Kosten voor de Vereniging van Eigenaren: ANG 300,- per maand. Geintresseerd? Neem contact op met de listing agent!Housenr.: hs2581br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in NAF.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID322298

ID makelaar2581

Prijs€ 162.359

Bouwjaar 2004

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning