Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Blue Bay Golf & Beach Resort Curacao

Curaçao

€ 381.465

Woonoppervlakte 0m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

De layoutRuim appartement gelegen op de eerste verdieping. Het project is ontworpen in een moderne tropische stijl door een lokale architect. Het heeft een ruime opzet met twee slaapkamers die elk een eigen badkamer hebben.In de woonkamer bevindt zich de open keuken, deze is voorzien van grote houten shutterramen die u geheel of gedeeltelijk kunt openschuiven. Zo wordt de woonkamer een buitenruimte met een heerlijk uitzicht en optimaal gebruik van de verkoelende passaatwind.Doordat het appartement op de eerste verdieping is gelegen, is het prachtige gemeenschappelijke zwembad gemakkelijk te bereiken en is er een buitenterras waar u aan het einde van een mooie dag kunt genieten van de zonsondergang.Aantrekkelijke verhuurmogelijkhedenKopers kunnen het appartement zelf beheren en verhuren aan toeristen, of een vastgoedbeheerder inhuren om dit namens hen te doen.De eigenaar en zijn/haar gasten kunnen ook gebruik maken van het prachtige zwembad en er is een loopbrug naar het privéstrand!Bij Indigo Garden kunt u onbezorgd genieten van uw tropische vakantie-unit en een gezonde winst maken!Bekijk hier de video!Geïnteresseerd? Neem vandaag nog contact op met de listing agent voor meer informatie!br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID342139

ID makelaar2607

Prijs€ 381.465

Bouwjaar 2010

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning