Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Elounda

Kreta, Griekenland

€ 4.730.000

Woonoppervlakte 567m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 7
Aantal slaapkamers 6

Omschrijving

Dit chique toevluchtsoord ligt aan de kust, met een privéstrand op slechts een steenworp afstand en beschikt over een geweldig privézwembad. De tuinen zijn voorzien van verzorgde groene gazons omlijst door weelderig en levendig bloeiende planten. Het bestaat uit elk 3 verdiepingen, wat een uniek gevoel van luxe geeft. Op de benedenverdieping vind je 3 slaapkamers met ensuite badkamer, een inloopkast en toegang tot het zwembad. Een ruime woonkamer met een kleine keuken en toegang tot het zwembad maken het plaatje compleet. Op de bovenste verdieping vind je een volledig uitgeruste keuken met een eethoek, een woon-/eetkamer met een moderne open haard, een slaapkamer met ensuite badkamer en een eigen terras, een apart toilet met inloopkast en een wijnkelder met aangrenzend opslagruimte. Op het tweede niveau vinden we de hoofdslaapkamer met een ensuite badkamer, een inloopkast en een balkon met toegang tot een privéterras met verwarmde jacuzzi en panoramisch uitzicht op zee. Een gastenverblijf met één slaapkamer met ensuite badkamer, een kitchenette, een woonkamer met toegang tot de tuin maakt dit weelderige mediterrane leven op zijn best compleet.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID345306

ID makelaar1572

Prijs€ 4.730.000

Bouwjaar 0

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Elounda

Land Griekenland

Regio Kreta

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Creta Houses

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning