Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Kalamaki

Kreta, Griekenland

€ 1.200.000

Woonoppervlakte 180m2
Perceeloppervlakte 505m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 5

Omschrijving

Deze spectaculaire villa aan het strand is gelegen in het dorp Kalamaki en bestaat uit 2 appartementen, elk met een slaapkamer, badkamer met douche, keuken en woonkamer met airconditioning. De begane grond heeft 1 slaapkamer, keuken, woonkamer en een badkamer met douche. Een interne trap leidt naar de 1e verdieping met 2 slaapkamers, een aparte keuken, een badkamer met douche en een zithoek die leidt naar het terras waar iedereen kan genieten van de prachtige zonsondergang. De buitenkant van de villa heeft een zwembad en jacuzzi, een buitendouche en ruimte voor 4 auto's. De studio's en de slaapkamers op de begane grond zijn voorzien van airconditioning en elektrische radiatoren voor verwarming en op de 1e verdieping zijn er convectoren voor verwarming en koeling en ook ventilatoren aan het plafond. Het moderne interieurontwerp maakt dit een uniek vakantiehuis en is ook ideaal voor verhuur omdat het een EOT-licentie heeft. De villa wordt volledig gemeubileerd verkocht met alle keukenapparatuur. Het zandstrand van Kalamaki en de cafés en restaurants liggen op slechts een paar minuten lopen en ook het strand van Kommos en Matala zijn vlakbij.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID345314

ID makelaar1559

Prijs€ 1.200.000

Bouwjaar 2021

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Kalamaki

Land Griekenland

Regio Kreta

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Creta Houses

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning