Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Pitsidia

Kreta, Griekenland

€ 700.000

Woonoppervlakte 210m2
Perceeloppervlakte 885m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 5

Omschrijving

Dit prachtige stenen huis heeft vanaf het dak een prachtig 360 graden uitzicht over Pitsidia en het schilderachtige landschap. Gelegen aan de rand van Pitsidia in een rustige omgeving, omvat dit huis 210m² verdeeld over twee verdiepingen. De begane grond is instapklaar en heeft 2 slaapkamers, keuken, woonkamer en een badkamer. Het aparte tweede niveau beslaat 120m² en is nieuw gebouwd met 3 slaapkamers en 2 badkamers, keuken en woonkamer. Vanuit alle 3 de slaapkamers heb je een zeer uniek en mooi uitzicht op de omgeving. Dus deze woning met in totaal 5 slaapkamers en 3 badkamers en potentieel voor het realiseren van jouw ideeën is ideaal als je op zoek bent naar een permanente bewoning en/of een vakantieverblijf. Winkels, restaurants en supermarkten zijn zeer dichtbij op zeer korte loopafstand. Je kunt zelfs naar het strand van Komos lopen. En binnen 5 min. rijtijd ben je op de stranden van Matala of Kalamaki. Dit huis is ideaal om het zuiden van Kreta te verkennen en te genieten van zowel het dorpsleven als de stranden.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID345385

ID makelaar1509

Prijs€ 700.000

Bouwjaar 2022

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Pitsidia

Land Griekenland

Regio Kreta

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Creta Houses

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning