Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Agios Petros

Griekenland

€ 1.300.000

Woonoppervlakte 141m2
Perceeloppervlakte 6.019m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

We weten allemaal dat wonen aan zee een droom is en een levensstijl die velen van ons ambiëren. Villa Pnoé is de plek waar u kunt ontspannen, de oceaan kunt inademen en echt tot rust kunt komen. Discreet gelegen op een amfitheatrisch perceel (6.019 m²), ontvouwt zich een adembenemend perspectief. Het pand geniet van een panorama van de Agios Petros - Chrissi Ammos - en Kypri stranden terwijl de veerboten, vissers en jachten de eindeloze Egeïsche Zee doorkruisen.De typische Cycladische architectuur; witgekalkte muren, ambachtelijk steenwerk en hout zorgen voor een mooi, koel maar verfijnd huis. Binnen zorgt een rustig wit decor met neutraal meubilair voor een visueel aangename balans. In de koelere seizoenen wordt de villa gecomplimenteerd met centrale verwarming en een open haard. Buiten lokt een groot terras het geestesoog naar de blauwe horizon. Een ingebouwde BBQ en een traditionele houtoven zijn perfect voor een ontspannen lunch.Met een oppervlakte van 96 m² heeft Villa Pnoé 3 slaapkamers en 2 badkamers. De woon- en eetkamer kijken uit over de oneindige horizon. Op een lager niveau bevindt zich een gastenverblijf van 45 m² met een open indeling, bestaande uit een woonkamer, een kitchenette en een badkamer. Beide kunnen zeer comfortabel en met succes worden gebruikt om huurinkomsten te genereren, of kunnen gewoon worden bewaard voor uw speciale familiemomenten.Villa Pnoé heeft gemakkelijke toegang tot de stranden van Agios Petros - Chrissi Ammos - Kypri, de haven van Gavros (3 km) en Batsi (5 km). Als een bonus, omvat deze advertentie nog 2 onafhankelijke woningen van 70 m², in onafgewerkte staat.Deze woning wordt volledig gemeubileerd verkocht en de koper van deze woning komt in aanmerking voor het Grieks Gouden Visum Programma.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID350596

ID makelaar129521

Prijs€ 1.300.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Agios Petros

Land Griekenland

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Elxis Greek Real Estate Services

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning