Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Csokváomany

Hongarije

€ 49.899

Woonoppervlakte 120m2
Perceeloppervlakte 1.841m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

p>In deze woning kunt u direct gaan wonen. Woning is in 2017 nog gerenoveerd en alles is netjes op orde./p>p>U gaat hier twee verdiepingen vinden. De begane vloer, de woonverdieping, komt u binnen via het heerlijke terras en u komt dan hal. Vanuit de hal naar de grote woonkamer met open keuken. Verder twee slaapkamers en het toilet. Beneden nog een slaapkamer en de badkamer. U kunt hier prima met 6 personen verblijven./p>p>Aan de achterkant van de woning is er een overdekt terras met uitzicht op de tuin. In de tuin nog een (design) waterput ombouw. Het perceel is 1841 m2 groot./p>p>Elektra, gas en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal verwarmd op een gas gestookte ketel. Telefoon en Internet zijn geen probleem./p>p>De woning staat in een rustig straatje van het dorp Csokvaomány. Csokvaomány ligt dicht bij de nationale parken van Bükk en de Lazberci. Het dorp zelf heeft alle lokale voorzieningen en een drietal winkels waar u de dagelijkse boodschappen kunt doen./p>p>De grotere stad Ózd (20 km) is in de buurt en hier gaat u heen voor de grote winkels en supermarkten. Via weg 25 is het dan nog maar een 30 km naar de grens met Slowakije. br />Ózd is een stad met meer dan 40.000 inwoners. Rondom de stad heuvelachtig gebied met valleien en bossen en prachtig voor de liefhebbers van wandelen en excursies./p>p>De prachtige barokke stad Eger is ongeveer 45 minuten met de auto en biedt ook alle faciliteiten. In deze prachtige stad niet alleen alle grote winkels, maar het centrum zelf is zeker een bezoek waard om de prachtige basiliek en het kasteel te zien. Loop ook eens door de smalle steegjes in het binnenste deel van Eger in de buurt van het kasteel waar u vele cafés en traditionele lokale winkels kunt vinden. Naast de historische bezienswaardigheden en zijn thermale baden is Eger natuurlijk beroemd om zijn wijnen./p>p>Alles bij elkaar een prachtig gebied voor (berg)wandelingen, vissen, sightseeing, om het prachtige landschap bekijken en steden te bezoeken./p>p>Dit is een prima woning als u plannen heeft om permanent in Hongarije te gaan wonen./p>p>U koopt de woning inclusief meubilair./p>p>Prijs is in Euro./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID363610

ID makelaar1995

Prijs€ 49.899

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Csokváomany

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning