Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Blue Bay Golf & Beach Resort Curacao

Curaçao

€ 674.157

Woonoppervlakte 860m2
Perceeloppervlakte 860m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 5

Omschrijving

Als u het huis binnenkomt, wordt u begroet door een ruime en luchtige woonkamer met schuifdeuren die leiden naar het terras dat natuurlijk licht binnenlaat en het prachtige uitzicht laat zien. De volledig uitgeruste keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur en voldoende opbergruimte, waardoor het een perfecte ruimte is voor de thuiskok. De slaapkamers zijn allemaal ruim bemeten en zijn voorzien van airconditioning. De master suite beschikt over een deur naar het balkon met uitzicht op de golfbaan en het omliggende landschap.De woning beschikt over een ruim zwembad, ideaal voor een verfrissende duik op warme dagen. U kunt ook genieten van het prachtige buitenleven vanuit het comfort van uw eigen terras, zowel boven als beneden, perfect voor het ontvangen van gasten of om gewoon te ontspannen met een boek.Deze prachtige woning ligt op slechts een klein eindje rijden van het privéstrand van het resort, waar u kunt genieten van de zon en van het kalme water van de oceaan. En als golf uw passie is, zult u genieten van de indrukwekkende en uitdagende golfbaan van het resort.Virtual tour appartement zodat u een duidelijk beeld krijgt van het appartement!Virtual tour woning zodat u een duidelijk beeld krijgt van de woning!Deze woning biedt het beste van luxe wonen op een mooie en veilige locatie. Mis je kans niet om het je eigen te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om een ??bezichtiging in te plannen!Huis nr.: hs2628br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in NAF.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID364950

ID makelaar2628

Prijs€ 674.157

Bouwjaar 0

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning