Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Lygaria

Kreta, Griekenland

€ 1.600.000

Woonoppervlakte 500m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 8
Aantal slaapkamers 5

Omschrijving

Deze unieke villa ligt op een toplocatie aan de kust van de Golf van Heraklion, met uitzicht op de eindeloze Egeïsche Zee. De stijlvolle woning biedt luxe en privacy, zowel binnen als buiten, rond het prachtige verwarmde zwembad met uitzicht op de zonsondergang.Op het eerste niveau van de villa is er een woonkamer en een keuken, twee grote slaapkamers met en-suite badkamers, een gastentoilet en een berging. Dit niveau heeft directe toegang tot het verwarmde buitenzwembad, dat u uitnodigt om een duik te nemen onder de Griekse blauwe hemel.Op het tweede niveau van de villa bevinden zich een woonkamer met eethoek en een keuken, evenals een gastentoilet. Vanaf dit niveau zijn een mooie patio en veranda's toegankelijk, waar u kunt ontspannen en genieten van de Kretenzische sfeer.Op het derde niveau zijn er twee slaapkamers en een hoofdslaapkamer, allemaal met een eigen badkamer en een prachtig uitzicht op zee.Marmeren trappen verbinden de drie verdiepingen van de villa maar er is ook een ruime lift beschikbaar. De woning is volledig gemeubileerd en voorzien van alle apparatuur, klaar voor onmiddellijk gebruik.LocatieDe villa maakt deel uit van Theseus Beach Village, een bekroond residentieel complex aan het strand op slechts 20 km van Heraklion. Een veilige omgeving (bewaakt - 24/7/365) aangevuld met een privéstrand, een groot gemeenschappelijk zwembad met een restaurant, en tennisbanen die vrij kunnen worden gebruikt door de eigenaren.Het project heeft een strategische positie in het midden van Kreta, wat gemakkelijk toegang geeft tot vele omliggende plaatsen. In de nabijheid van Heraklion International Airport "Nikos Kazantzakis", die het hele jaar door vluchten aanbiedt, en de haven van Heraklion, waar dagelijks veerboten naar de haven van Piraeus varen.Belangrijke afstandenHeraklion Stad-Haven: 20 kmInternationale luchthaven van Heraklion: 22 kmMade Village: 0,5 kmLygaria: 1 kmAgia Pelagia: 3 kmParticuliere Gezondheidszorg: 10 kmOpenbaar ziekenhuis: 15 kmMinoïsch paleis van Knossos: 28 kmKretenzische Golf Club: 48 km

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID365799

ID makelaar197679

Prijs€ 1.600.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Lygaria

Land Griekenland

Regio Kreta

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Elxis Greek Real Estate Services

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning