Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Darány

Hongarije

€ 67.179

Woonoppervlakte 120m2
Perceeloppervlakte 1.387m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

p>De woning heeft drie verdiepingen. Benden in de kelder de ruimte voor de kachel en houtopslag en nog een opslag. Op de begane grond is er de woonkamer, keuken met bijkeuken, eetkamer en badkamer. Op de verdieping drie slaapkamers en een badkamer./p>p>Het perceel is 1.387 m2 groot en daar diverse bijgebouwen en een garage./p>p>Aan voorzieningen zijn elektra en water beschikbaar. Gas kan desgewenst vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning kan verwarmd gaan worden met een hout gestookte CV installatie. Internet en/of telefoon aansluiten is geen probleem./p>p>In Darány wonen ongeveer 900 mensen. Het ligt naast de weg 6 en op een 10 km afstand van Barcs en 20 km van Szigetvár. In beide steden kunt terecht bij de grotere winkelketen of om gezellig een terrasje te pikken of uit eten te gaan. In Szigetvár ook een mooi (thermaal) zwembad. In Hencse (op 35 km) vindt u een internationale golfbaan./p>p>Door Darány loopt dus de doorgaande weg nummer 6, maar deze woning staat in een rustige straat bij het centrum van Darány./p>p>Nette woning waar u snel kunt wonen./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID366153

ID makelaar2004

Prijs€ 67.179

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Darány

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning