Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Westpunt Curacao

Curaçao

€ 634.000

Woonoppervlakte 0m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Deze woningen zijn zeer geschikt voor permanente bewoning, lange termijn verhuur en daarnaast ook voor vakantieverhuur! In de woning wordt stroom geleverd via het Pagatinu systeem, wat het makkelijker maakt voor de vakantieverhuur. De woningen zijn op verschillende hoogtes gebouwd, zodat elke woning zowel uitzicht als privacy geniet. Bij de bouw van het huis zijn enkel hoogwaardige materialen gebruikt. De deuren zijn allemaal van hardhout evenals de trap. De balustrade van de 1e verdieping als ook van het dakterras zijn gemaakt van 19 mm dik glas wat buiten de chique uitstraling ook erg veilig is.De layoutOp de benedenverdieping zijn 2 slaapkamers gesitueerd, 2 badkamers en een trapkast voor extra bergruimte. Er is 1 en suite badkamer en 1 separate badkamer welke zich vooraan in het huis bevindt. Deze is hier speciaal gesitueerd voor wanneer je van het strand thuis komt, zodat je niet het hele huis door hoeft.Op de 1e verdieping kom je bij een grote keuken met keukeneiland en diverse (inbouw)apparatuur van het merk Samsung. Daarnaast heb je een grote living met aansluitend een terras die je, doordat je de schuifpui helemaal open kunt doen, kunt betrekken bij je living. Aan de andere kant vind je nog een washok met wasmachine (ook Samsung) en een separaat toilet.Op de 2e verdieping is het gedeeltelijk overdekte dakterras met buitenkeuken. Deze keuken is ook weer in dezelfde stijl als de keuken op de 1e verdieping en met eenzelfde aanrechtblad. Hier kunt u heerlijk zitten en aan het einde van de middag genieten van de regelmatig voorbij komende dolfijnen.Op het terrein wordt een aantrekkelijke tuin aangelegd, welke volledig wordt ommuurd en afgesloten middels een automatische toegangspoort. Bij aankoop van 1 van deze 4 prachtige woningen bent u meteen voor ¼ eigenaar van het omheinde stuk grond.Voor een duidelijk beeld van de woning heeft u hierbij een Drone video!Vanaf dit punt is het strand op loopafstand en in de nabije omgeving bevinden zich diverse restaurants. Ook de bekendere stranden als Playa Kalki en Playa Grandi (zwemmen met schildpadden) bevinden zich in de nabije omgeving.ContactBent u geïnteresseerd, heeft u vragen en/of wilt u een bezichtiging plannen? Neem dan snel contact op met de listing agent!Huis nr.: hs2631br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID366156

ID makelaar2631

Prijs€ 634.000

Bouwjaar 2023

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning