Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Tardona

Hongarije

€ 46.128

Woonoppervlakte 137m2
Perceeloppervlakte 1.500m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

p>De woning is in twee delen gebouwd. Naast de originele; 2 kamer- hal woning is er in 197 een deel aangebouwd met 2 kamers, keuken en badkamer./p>p>Onder de woning is er een souterrain met 2 kamers./p>p>Het perceel is ongeveer 1.500 m2 groot./p>p>Elektra, gas en water zijn aanwezig. Voor de afvoer is er een aansluiting op de riolering. Voor de verwarming is er een gas- en/of hout gestookte centrale verwarming. Telefoon een Internet kunnen aangesloten worden./p>p>Tardona is een dorp met ruim 1.000 inwoners. Gelegen op een 15 km noordelijk van Szilvásvárad wat bekend is van de Lippizaner paarden en het uitgestrekte natuurgebied waar u heerlijk kunt wandelen. Iets noordelijk van Tardona ligt het stadje Kazincbarcika met een zwembad. Lillafüred is een leuke plaats en ligt op 10 km. Een bezoek aan de grotten van Lillafüred is zeker aan te bevelen. De stad Miskolc is op een 15 km./p>p>Al met al ligt Tardona in een mooi natuurgebied met veel recreatiemogelijkheden, maar ook alle inkoopmogelijkheden in de buurt./p>p>Prima woning waar u snel kunt wonen, maar wel een en ander aan zult willen moderniseren./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID367751

ID makelaar2014

Prijs€ 46.128

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Tardona

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning