Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Jan Thiel Curacao

Curaçao

€ 434.269

Woonoppervlakte 1140m2
Perceeloppervlakte 1.140m2
Aantal badkamers 5
Aantal slaapkamers 9

Omschrijving

Bij binnenkomst van de woning treft u een grote woon- en eetkamer met aan de achterzijde een goed onderhouden open keuken. Daarnaast vindt u een deur naar de afgesloten garage en tevens de wasruimte. Op dit niveau vindt u ook 1 slaapkamer en 1 badkamer en de trap naar de volgende verdieping. Hier vind je de hoofdslaapkamer met eigen badkamer en nog 2 slaapkamers die een badkamer delen. Er is ook een extra kleine kamer die een slaapkamer of een kantoor zou kunnen zijn. Er is zowel een groot balkon aan de voor- als achterkant waar u kunt zitten en de wind kunt voelen.Aan de achterkant van het huis vindt u een zwembad met een leuke sociale ruimte. Daarna zijn er 2 appartementen aan de achterkant van het perceel en deze zijn gescheiden zodat er voldoende privacy is voor alle partijen. De appartementen hebben een woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers en 1 badkamer en tevens een besloten achtertuin. Ze zijn voorheen alleen voor lange termijn verhuurd en hebben een eigen Pagatinu en eigen parkeerplaatsen.De woning is omgeven door een goed onderhouden tuin en heeft een deepwell.ContactAarzel niet om voor meer informatie contact op te nemen met de listing agent.Huis nr.: hs2634br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in NAF.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID367769

ID makelaar2634

Prijs€ 434.269

Bouwjaar 0

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning