Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Banda Abou Curacao

Curaçao

€ 201.631

Woonoppervlakte 725m2
Perceeloppervlakte 725m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Met 3 slaapkamers en 1 badkamer is dit huis perfect voor een gezin dat op zoek is naar een comfortabele en gezellige leefomgeving. De woning is ook zeer goed geschikt voor de lange of korte termijn verhuur.Wat deze woning echt bijzonder maakt, is het feit dat het slechts 4 jaar geleden volledig is gerenoveerd. Elk aspect van de woning straalt frisheid en moderniteit uit. Bij het betreden van de slaapkamers zult u aangenaam verrast zijn door de verkoelende lucht van de airconditioning. De badkamer is voorzien van warm en koud water, zodat u altijd kunt genieten van een ontspannende douche. De renovatie heeft ervoor gezorgd dat alles in perfecte staat verkeert.De ligging van deze woning in de natuur biedt u de mogelijkheid om te ontsnappen aan de drukte. Er is voldoende ruimte rondom het huis om te tuinieren, te ontspannen of buitenactiviteiten te ondernemen.Deze woning is niet alleen een plek om te wonen, maar ook een plek om te genieten van het leven. Het is dicht gelegen bij de mooiste stranden van Curaçao.Als u op zoek bent naar een prachtige woning in de natuur met 3 slaapkamers, 1 badkamer, volledig gerenoveerd en voorzien van airconditioning op elke slaapkamer, dan is dit de perfecte plek voor u.Contact  Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een bezichtiging. Wij heten u van harte welkom om deze betoverende woning te ontdekken!Huis nr.: hs2639br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID372176

ID makelaar2639

Prijs€ 201.631

Bouwjaar 0

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning