Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Estepona

Malaga, Spanje

Vanaf € 188.000

Woonoppervlakte 68m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

Wonen in Spanje, dichtbij het strand van Estepona!

Isidora Living is een recent gebouwd residentieel complex met 102 appartementen, gelegen in de nabijheid van het strand in Estepona. De uitzonderlijke architectonische vormgeving, duurzame aanpak en uitstekende locatie maken het een ideale verblijfplaats voor wie wil genieten van een mediterrane levensstijl, omgeven door zonneschijn, zeewind en rust.

De appartementen zijn verdeeld in twee blokken, elk bestaande uit 51 units, variërend van 1 tot 3 slaapkamers.
Ze zijn allemaal ontworpen om het gebruik van natuurlijk licht te maximaliseren en maken gebruik van milieuvriendelijke bouwoplossingen die een minimale impact op het milieu garanderen. Het pand beschikt over een open-plan lay-out, met de keuken en woonkamer gecombineerd tot een dynamische leefruimte, met ruime en lichte interieurs, overdekte terrassen en andere elementen die de mediterrane levensstijl weerspiegelen.

Naast het vinden van uw droomhuis in het zonnige Zuiden van Spanje, bieden wij ook volledige ondersteuning bij het inrichten van de woning, het verbouwen of aanpassen van een woning en na overdracht eventueel het volledige onderhouden van uw woning. Tevens kunnen wij u helpen met een hypotheek in Nederland én Spanje om zo de woning te kunnen financieren.

De gemeenschappelijke ruimtes omvatten een groot zwembad voor volwassenen, een kleiner zwembad voor kinderen en tropische tuinen met een geautomatiseerd irrigatiesysteem. Er is ook een volledig uitgeruste fitnessruimte, begeleid door een prachtige tuin, perfect voor een work-out of yoga. Daarnaast beschikt het complex over een co-werk/co-live ruimte, een buitenbarbecue en een speeltuin voor kinderen.

1-Slaapkamer appartementen nog beschikbaar vanaf € 183.000
2-Slaapkamer appartementen nog beschikbaar vanaf € 294.000
3-Slaapkamer appartementen nog beschikbaar vanaf € 360.000

Wilt u vervolgens de woning verhuren? Uiteraard staan wij u ook in dit proces bij! Wij zorgen voor de geschikte personen uit ons eigen netwerk die uw leven een stukje gemakkelijker maken. Maak je geen zorgen over het overdragen van de sleutel en het verwelkomen van je gasten of het schoonmaken van de woning voor de nieuwe huurder(s). Het beheer hiervan kunt u onbezorgd uit handen geven.
Vraag naar de mogelijkheden en maak uw Spaanse droom werkelijkheid!

- Complete keukeninrichting
- Woonruimte met open keuken
- Grote raampartijen voor veel daglicht
- Mogelijkheid tot barbecueën
- Kwalitatief hoogwaardige afwerking en materialen
- Garage en opslagruimte inbegrepen in de prijs

Gelegen in het hart van Estepona, ligt de ontwikkeling op slechts 5 minuten lopen van het strand en de haven, waar een breed scala aan uitstekende restaurants en bars te vinden is. Het biedt een uitstekende gelegenheid om de Costa del Sol te verkennen, met gemakkelijke toegang tot de beste bestemmingen in de omgeving: de witte stranden van Tarifa, het glamoureuze Puerto Banús, het bruisende Marbella, het fascinerende Ronda en het culturele hart van Andalusië - Málaga. De internationale luchthaven van Málaga ligt op slechts 40 minuten rijden, terwijl de luchthaven van Gibraltar op slechts 35 minuten rijden ligt.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID372308

PrijsVanaf € 188.000

Bouwjaar 2023

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Jacuzzi Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Open haard Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Sauna Ja

Garage Ja

Adres

Adres C. Carlos Cano, 29680 Estepona, Málaga, Spanje

Postcode 29680

Plaats Estepona

Land Spanje

Regio Malaga

Regio Costa del Sol

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Castillo Real

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning