Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Piscadera Curacao

Curaçao

€ 420.000

Woonoppervlakte 150m2
Perceeloppervlakte 150m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Het twee slaapkamer appartement is voorzien van ruime woonkamer met luxe open keuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, zoals een elektrische kookplaat, vaatwasser, magnetron-oven combinatie en amerikaanse koelkast. Naast de voordeur is een separate bergruimte met was- droogcombinatie en warmwaterboiler. De keuken is van hoogwaardige kwaliteit met een kookeiland en bar.De woonkamer is ruim met een eethoek en zithoek en voorzien van airconditioning. Door het openen van de schuifpui wordt de ruime porch betrokken bij de woonkamer en ontstaat één grote leefruimte. De woning ligt goed op de wind, heeft prachtig zeezicht vanaf de porch en is voorzien van een zonnescherm. Hier geniet u van veel privacy, de ondergaande zon en een verkoelende bries.Er zijn twee ruime slaapkamers met beide een badkamer ensuite, inbouwkasten en airconditioners. Verder is er een separaat gasten toilet vanuit de hal te bereiken.Via de trap vanaf de porch, ofwel door om het pand heen te lopen, bereikt u de separate studio. De studio is voorzien van een luxe keuken, woongedeelte, slaapgedeelte en badkamer. Tevens is er een ruim terras met aparte bergruimte. Momenteel worden het appartement en de studio los van elkaar long term verhuurd. Het object is tevens geschikt voor short term verhuur / air bnb. Het gehele pand is onderhoudsvriendelijk en voorzien van kunstof kozijnen. Het onderhoud van het pand wordt centraal vanuit de VVE van het resort geregeld, net als tuinonderhoud en onderhoud van het gemeenschappelijke zwembad. Het is van Royal Palm maar 5 minuten lopen naar het strand, diverse restaurants en 5 minuten met de auto naar Willemstad/Sambil shopping mall en 10 minuten naar het vliegveld.ContactBent u geïnteresseerd in deze belegging, benieuwd naar (historische) verhuurgegevens, meer informatie of het plannen van een bezichtiging, neem contact op met de listing agents Rick Seisveld en Derek Plagman!Huis nr.: hs2644br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID375431

ID makelaar2644

Prijs€ 420.000

Bouwjaar 2011

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning