Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in St. Michiel - Boka Sami Curacao

Curaçao

€ 245.227

Woonoppervlakte 607m2
Perceeloppervlakte 607m2
Aantal badkamers 0
Aantal slaapkamers 6

Omschrijving

Er zijn reeds 2 verdiepingen gerealiseerd met allebei 3 slaapkamers. De trap zit aan de buitenzijde waardoor het niet alleen als woonhuis is te gebruiken, maar ook bijvoorbeeld als 2 separate appartementen welke voor de verhuur gebruikt zouden kunnen worden. Ook een BB behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Kortom legio mogelijkheden als woonhuis, maar ook als investeringspand.  De bouwvergunning is aanwezig.ContactBent u geïnteresseerd, heeft u vragen en/of wilt u een bezichtiging plannen? Neem dan snel contact op met de listing agent, Erwin van Ooijen!Huis nr.: hs2646br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID375433

ID makelaar2646

Prijs€ 245.227

Bouwjaar 0

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning