Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Blue Bay Golf & Beach Resort Curacao

Curaçao

€ 517.702

Woonoppervlakte 0m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Deze unit is goed onderhouden met vers schilderwerk en moderne airco installaties en dicht gelegen bij het zwembad van The Village. Kenmerkend van The Village zijn de ruim opgezette units met een enorme overdekte porch. Hier is voldoende ruimte voor loungset, ligbedden en ruime eettafel met stoelen. Vanaf deze porch heeft u een mooi uitzicht over het resort.  Het object is uitgerust met een gastentoilet, een eerste slaapkamer met twee losse bedden, welke ook aan elkaar te koppelen zijn. Via de hal is de badkamer met douche, wastafel en toilet te bereiken. Jack-and-Jail aan deze badkamer is de tweede ruime slaapkamer met tweepersoonsbed gelegen. Deze slaapkamer is voorzien van inbouwkasten en grote shutterramen. Gelegen aan de woonkamer is de masterslaapkamer met ruime inbouwkosten en badkamer ensuite, voorzien van dubbele wasbak, douche en toilet.  De ruime woonkamer heeft door het hoge en openplafond een ruimtelijke uitstraling. De openkeuken is voorzien van alle benodigde voorzieningen zoals een oven, vaatwasser, kookplaat en breakfastbar. Middels de schuifpuien wordt de enorme overdekte porch gekoppeld aan de woonkamer tot één grote leefruimte.  De porch biedt plaats voor een ruimte lounge-set, zespersoons eettafel en ligbedden om heerlijk tot rust te komen. Vanuit deze porch geniet u van een verkoelende bries en een mooi uitzicht over het resort.  Het object beschikt over een storage ruimte voor opslag van persoonlijke spullen. Ook zijn hier de boiler voor het warme water en de wasmachine geïnstalleerd. Alle slaapkamers zijn voorzien van airco en plafondventilator.  Bijkomend voordeel van The Village is dat er geen gebruiksbeperkingen zijn. U kunt deze unit dus permanent bewonen maar ook kort en lange termijn verhuren. Dit biedt ideale mogelijkheden om door verhuur een mooi rendement  te behalen en een tweede woning op Curacao te hebben.  Het object ligt op slechts een korte wandeling naar het prachtige privéstrand van Blue Bay, de drivingrange en de tennisbanen. Ook drie restaurants zijn gelegen op loopafstand, kortom: dit resort is een geweldige en veilige plek om te wonen of om uw vakantie door te brengen! ContactGeïnteresseerd? Neem vandaag nog contact op met de listing agent Derek Plagman voor meer informatie!Huis nr.: hs2649br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID376221

ID makelaar2649

Prijs€ 517.702

Bouwjaar 2007

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning