Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Felsoszentmárton

Hongarije

€ 87.692

Woonoppervlakte 160m2
Perceeloppervlakte 960m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

p>De woning bestaat uit twee verdiepingen. U komt binnen in de hal en dan is er op de begane grond verder een woonkamer, keuken en bijkeuken, eetkamer, slaapkamer, badkamer en apart toilet. Via de trap komt u op de eerste verdieping op een ruime overloop en daar zijn drie slaapkamers, badkamer, apart toilet en een balkon. Onder de woning nog een kelder./p>p>Het perceel is 960 m2 groot en daar de garage en een schuur waarop een 10 KW zonnepanelen systeem is geplaatst./p>p>Elektra (ook eigen stroom via de zonnepanelen) en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt verwarmd met een vloerverwarming op stroom of hout gestookt. Internet en/of telefoon kunnen worden aangesloten./p>p>Felsőszentmárton is een middelgrootte plaats in het zuidwesten van Hongarije. Ligt op 1,5 km van de rivier de Drava op een 20-25 km van de grotere plaatsen Barcs en Szigetvár waar u alle grotere inkopen kunt doen, maar ook naar een zwembad kunt gaan (ook thermaal bad), naar een restaurant, een terrasje etc. Voor de golfliefhebbers is er op een 40 km de mooie golfbaan van Hence./p>p>Prachtig huis in het mooie zuiden waar u zich prima permanent kunt vestigen./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID380462

ID makelaar2048

Prijs€ 87.692

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Felsoszentmárton

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning