Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Torre Pacheco

Murcia, Spanje

€ 243.000

Woonoppervlakte 191m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Moderne penthouses te koop met zwembad, garage en berging en terras aan de rand de Stad Torre Pacheco. Deze appartementen zijn uitstekend geschikt voor investering alsook om te komen wonen of voor verlof. Alle penthouses zijn heel ruim en met veel lichtinval. Grote living en aparte keuken gebouwd met alle laatste nieuwe energie normen. U kan kiezen met 2 of 3 slaapkamers met 2 liften op iedere verdieping. Een gezamenlijk zwembad en solarium. Voor uw dagelijkse boodschappen is het slechts 5 à 10 min wandelen naar het centrum waar verschillende supermarkten zijn alsook andere winkels waaronder een hele lange straat in het centrum enkel voor voetgangers. In deze heel actieve stad Torre Pacheco zijn er tal van restaurants en bars. De stad is bezaait met grote parken en bomen. Heel veel diverse nationale en internationale evenementen in de stadshall U heeft een berging binnen in de woning alsook in de ondergrondse garage met een parkeerplaats inbegrepen. voor Golfers : er is golf aanwezig in deze stad ! 9 holls Voor mensen die geen wagen hebben of niet rijden, er is een degelijk busstation aanwezig die naar de kust rijdt alsook naar Murcia en Cartagena

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID384091

ID makelaarCHIC 00728-D-D-D

Prijs€ 243.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 30700

Plaats Torre Pacheco

Land Spanje

Regio Murcia

Regio Costa Calida

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Chic Estates

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning