Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Menetes

Griekenland

€ 440.000

Woonoppervlakte 137m2
Perceeloppervlakte 5.800m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

BeschrijvingRustend op een perceel van 5.800 m² met vijf terrassen beplant met olijfbomen, biedt deze charmante villa van 137 m² een prachtige combinatie van betoverend uitzicht op zee en privacy, te midden van een prachtig en echt Grieks landschap op het eiland Karpathos.Het landgoed bestaat uit de hoofdwoning, een gastenverblijf en een tuinhuis. De hoofdwoning heeft in totaal acht kamers, waarvan twee slaapkamers, terwijl er ook een woon/eetkamer, een keuken en een badkamer zijn. Het gastenverblijf heeft twee kamers, waarvan één slaapkamer.Stel je voor dat je wakker wordt met de eindeloze uitgestrektheid van de Egeïsche Zee die zich voor je ogen ontvouwt. Dit pand heeft een onbelemmerd en panoramisch uitzicht op het sprankelende water en als je naar buiten stapt, ontdek je een reeks van vijf terrassen, elk versierd met olijfbomen. Deze terrassen creëren een harmonieuze mix van natuur en sereniteit en bieden de perfecte plekken voor ontspanning en bezinning.LocatieKarpathos is het op een na grootste eiland van de Dodekanesos en een van de eilanden die hun authentieke Griekse charme hebben weten te behouden. Tot de belangrijkste attracties behoren verschillende ongerepte stranden, zowel zandstranden als kiezelstranden, en de nederzettingen Olympos, Menetes en Aperi, waarvan de traditionele architectuur je terugbrengt naar een ver verleden. Karpathos is bereikbaar per vliegtuig met chartervluchten vanuit verschillende Europese landen en binnenlandse lijnvluchten vanuit Athene, en per schip, zowel vanuit Piraeus als vanuit Rhodos.AfstandenMenetes: 2.4 kmPigadia en haven: 6.5 kmAmoopi Strand: 4.9 kmFokia-strand: 5.2 kmNationale luchthaven Karpathos: 11 kmAperi: 12.5 kmStrand van Apella: 20 kmOlympos Dorp: 48 km

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID404448

ID makelaar237309

Prijs€ 440.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Menetes

Land Griekenland

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Elxis Greek Real Estate Services

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning