Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Istvándi

Hongarije

€ 25.641

Woonoppervlakte 91m2
Perceeloppervlakte 1.976m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

p>U komt de woning binnen via de overdekte veranda / gang en dan heeft u rechts de woonkamer en van daaruit kunt u naar een slaapkamer en naar de keuken. Als u naar links gaat kunt u nar de tweede slaapkamer, of naar de WC en de derde slaapkamer. De badkamer grenst aan de keuken./p>p>De woning is aan de binnenkant keurig gerenoveerd en aan de buitenkant moet u nog wel wat (laten) doen./p>p>Perceel is 1.976 m2 groot en daar nog flink wat bijgebouwen welke ruimte bieden aan een zomerkeuken, garage en de kelder./p>p>Aan voorzieningen zijn water en elektra aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt met kachels verwarmd. Telefoon en/of Internet aansluiting is geen probleem./p>p>In Istvándi wonen ongeveer 600 mensen. Het ligt naast de weg 6 en op een 15 km afstand van Barcs en Szigetvár. In beide steden kunt terecht bij de grotere winkelketen of om gezellig een terrasje te pikken of uit eten te gaan. In Szigetvár ook een mooi (thermaal) zwembad. In Hencse op 25 km vindt u een internationale golfbaan./p>p>Prima woning waar snel kunt wonen./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID413320

ID makelaar2108

Prijs€ 25.641

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Istvándi

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning