Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Selly

Hongarije

€ 49.999

Woonoppervlakte 62m2
Perceeloppervlakte 3.387m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

p>U komt de woning binnen in de keuken / woon /eetkamer. Rechts is dan de badkamer en naar links zijn er twee slaapkamers (achter elkaar). U kunt deze ook gebruiken als een woonkamer met een slaapkamer./p>p>Het pand is in 2023 gerenoveerd. Water en elektriciteit vernieuwd, ramen en deuren vervangen, dak nagelopen en verstevigd. ook is er toen centrale verwarming aangelegd./p>p>Het perceel is 3.387 m2 groot en u vindt er diverse bijgebouwen zoals de garage, de zomerkeuken en de vroegere stallen./p>p>Er is elektra, gas en water. Voor de afwatering is er een aansluiting op de septic tank. De woning wordt centraal verwarmd met een gasgestookte CVl. Telefoon en Internet kunnen aangesloten worden./p>p>Selly is een middelgrootte plaats/stadje met de bijna 3.000 inwoners. In Selly kunt u prima de boodschappen doen, uit eten gaan, of een terrasje pikken. Er zijn diverse winkels, bank, school en in Selly een (thermaal) zwembad. Op een 20-25 km is er de grotere plaats Szigetvár./p>p>Prima huis en omgeving om (permanent) snel te kunnen wonen./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID428772

ID makelaar2121

Prijs€ 49.999

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Selly

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning